Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul FCSB-ului care este sfătuit să plece la finalul sezonului: ”Cu toate că el e în cea mai bună formă a carierei!”

Fotbalistul FCSB-ului care este sfătuit să plece la finalul sezonului: ”Cu toate că el e în cea mai bună formă a carierei!”

FCSB

Comentarii

Darius Olaru este unul dintre cei mai în formă jucători ai campionatului.

Olaru a ajuns om de bază în echipa lui Toni Petrea, iar evoluţiile sale din ultimul timp au devenit tot mai sigure. Fotbalistul lui Gigi Becali a ajuns să fie cotat la 4 milioane de euro, iar un fost antrenor din Liga 1 îl sfătuieşte să plece de la echipa bucureşteană în această vară. 

Vasile Miriuţă consideră că Olaru se află în cea mai bună formă a carierei şi că ar trebui să se transfere la un club din afară. 

 ”Cu toate că el e în cea mai bună formă a carierei!”

”E într-o formă foarte bună. La vârstă asta el ar trebui să joace afară. El, la 23, 24 de ani… cei de afară, vă dau un exemplu, pentru că sunt prieten cu impresari mari, mi-au spus acum un an de zile, era un jucător în Ungaria… şi mi-a zis, Loti, dacă avea 18, îl luam, dar de 20, 21 nu mai căutam jucători.

La 24 e cam greu, deci cam în vară ar fi să se transfere. Apoi va fi foarte greu. Vorbesc despre o echipă top, pentru că echipe din astea… mai găseşti la vârsta asta, cu toate că el e în cea mai bună formă a carierei”, a declarat Vasile Miriuţă, pentru Playsport.

Darius Olaru a jucat în acest sezon 34 de partide pentru FCSB, a marcat 6 goluri şi a oferit 11 pase decisive. 

 

Afla mai multe despre: fcsb-olaru-liga 1-miriuţă 

viewscnt
Articole similare