Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali le spulberă speranţele fanilor rapidişti: ”Şucu e prea deştept să bage 10 milioane de euro. Nu se pot bate cu noi!”

Gigi Becali le spulberă speranţele fanilor rapidişti: ”Şucu e prea deştept să bage 10 milioane de euro. Nu se pot bate cu noi!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este sigur că Rapid nu va avea în sezonul viitor şanse la titlu, chiar dacă echipa este finanţată acum de milionarul Dan Şucu.

Întreaga suflare rapidistă a primit o veste excelentă luna trecută. Dan Şucu, unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din România, a preluat 50% din acţiunile clubului. Cealaltă jumătate îi aparţine lui Victor Angelescu.

La conferinţa de presă unde a fost prezentat, omul de afaceri a spus că va investi milioane de euro în Rapid, lucru care ar putea să transforme echipa din Giuleşti într-un club foarte puternic cu pretenţii de Europa. 

Totuşi, Gigi Becali nu crede că Dan Şucu va investi sumele de care a vorbit. Latifundiarul din Pipera consideră că lupta la titlu se va da tot între CFR, FCSB şi Universitatea Craiova. 

 ”Şucu e prea deştept să bage 10 milioane de euro. Nu se pot bate cu noi!”

”Pe mine la fotbal nu mă mai interesează să vorbesc eu de Dinamo, de CFR, de Rapid, de Vasile, de Ionică. Eu doar atât ştiu: Fac concurenţă cu CFR şi cu Craiova la ora asta. Sută la suta că Rapidul va fi mai puternic cu Şucu decât până acum.

Nu cred eu că Şucu o să investească 10 milioane, că omul e prea deştept ca să dea 10 milioane. Nu se pot bate cu noi. Noi ne batem cu CFR şi cu Craiova”, a spus Gigi Becali, la PRO Arena.

Afla mai multe despre: rapid-fcsb-becali-şucu 

viewscnt
Articole similare