Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui MM Stoica despre Vlad Chiricheş, după gafele fundaşului cu Muntenegru: ”Declaraţia pe care am făcut-o a dat foarte prost acum!” EXCLUSIV

Discursul lui MM Stoica despre Vlad Chiricheş, după gafele fundaşului cu Muntenegru: ”Declaraţia pe care am făcut-o a dat foarte prost acum!” EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a vorbit despre fundaşul Vlad Chiricheş.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului. În prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

Fundaşul care evoluează în campionatul italian a fost aspru criticat după partida cu Muntenegru, iar înainte de meciul din Nations League MM Stoica îl lăuda pe Vlad Chiricheş şi a afirmat despre el că este unul dintre cei mai buni jucători ai României. 

”Declaraţia pe care am făcut-o a dat foarte prost acum!”

”Chiricheş a greşit, dar la al doilea gol este o eroare foarte gravă a lui Raţiu, foarte gravă! După aia, Chiricheş vine să dubleze şi se împiedică în gazon. Da, a greşit.  

N-am văzut erori atât de mari (n.r - ale lui Chiricheş) ca la meciul ăsta. Culmea e că prima eroare putea să fie foarte uşor reparată de ceilalţi jucători. Nu l-a lăsat pe unul singur cu portar, dar Bancu strânsese prea mult. Recuperasem mingea şi trebuia să ne deschidem. După, la Mugosa nu vine nimeni. Şi-a asumat greşeala.

Eu am spus şi probabil mulţi au zâmbit. Noi avem o echipă naţională care se potriveşte cel mai bine cu trei fundaşi centrali. Eu niciodată nu-l văd pe Bancu fundaş stânga în patru, are probleme în defensivă. Cu trei în spatele lui cred că ar putea să facă banda excepţional. Şi el, şi Cristi Ganea. Mai e şi Ştefănescu. Mie îmi place foarte mult.

Declaraţia (n.r - din urmă cu trei zile) a dat foarte prost acum. Ok, a făcut nişte greşeli impardonabile, dar fără el avem probleme mari, e singurul cu personalitate, care iese, care are viteză. Uite, Rus cu Burcă nu sunt complementari. Trebuie să ai un fundaş central cu viteză mai bună şi care poate să iasă să tamponeze, nu poţi să stai cu fundul în poartă, dar noi asta am făcut. După cum a făcut echipa, a fost ca să stea la cutie. Noi avem nişte jucători cu o tehnică destul de bună. Noi am fi pus probleme dacă reuşeam să conducem jocul”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: românia-muntenegru-mm stoica-chiricheş 

viewscnt
Articole similare