Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, analiză asupra situaţiei lui Vlad Chiricheş de la naţională după gafele comise: ”Cred ca dacă îl pui pe bancă acum, îl pui pentru totdeauna!” EXCLUSIV

Basarab Panduru, analiză asupra situaţiei lui Vlad Chiricheş de la naţională după gafele comise: ”Cred ca dacă îl pui pe bancă acum, îl pui pentru totdeauna!” EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Basarab Panduru a analizat în studioul Orange Sport situaţia lui Vlad Chiricheş de la naţională.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului. În prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

Fundaşul care evoluează în campionatul italian a fost aspru criticat după partida cu Muntenegru, iar Basarab Panduru a analizat situaţia lui. Expertul Orange Sport susţine că dacă Iordănescu îl scoate acum pe Chiricheş din echipă, îl scoate pentru totdeauna. De asemenea, el crede că selecţionerul se va baza în continuare pe el.

”Cred că dacă îl pui pe bancă acum, îl pui pentru totdeauna!”

”Cred că dacă îl pui pe bancă acum, îl pui pentru totdeauna. Nu i-ai spus niciodată: stai, acum joci... Când îi spui unuia care meci de meci în ultimii mulţi ani joacă... Acum îi spui pentru prima dată vezi că te pun eu pe bancă. 

Dacă vrei să faci, nu îi mai spui nimic. Faci ce 11 vrei dacă te dai mare antrenor. Faci 11-le pe care îl vrei. Îi spui lui Chiricheş că a greşit. Îi spui: bă, meciul ăsta nu te bag pentru că vreau să încerc altceva, nu poţi să faci asta. 

Îi spui: ai greşit, de azi înainte o să merg pe alţi fundaşi. Dacă vrei, rămâi pe bancă, dacă nu îţi convine, îmi spui şi o să discutăm. Dar de azi înainte o să merg pe alţi fundaşi şi el înţelege ce vrea. Dar eu cred că îl va juca în continuare”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: basarab panduru-vlad chiricheş-românia 

viewscnt
Articole similare