Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamovistul ochit de FCSB! "Mă bucur, le mulţumesc". Gigi Becali are nevoie disperată de întăriri | VIDEO EXCLUSIV

Dinamovistul ochit de FCSB! "Mă bucur, le mulţumesc". Gigi Becali are nevoie disperată de întăriri | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Iulian Cristea s-a accidentat grav la debutul României în Nations League, urmând să petreacă în jur de jumătate de an pe bară, din pricina unei rupturi în zona genunchiului. Aşadar, Gigi Becali caută de urgenţă jucători care să suplinească absenţa unicului fundaş central rămas în lot, pe lângă Nedelcu şi Haruţ, care vor reveni la club.

Debutul României în această ediţie de Nations League a fost unul de coşmar, atât pentru fanii echipei naţionale, cât şi pentru suporterii FCSB-ului.

Selecţionata lui Edi Iordănescu s-a făut de râs, iar Iulian Cristea s-a accidentat grav, urmând să lipsească aproximativ şase luni.

Gigi Becali era deja în căutarea a cel puţin un nou fundaş central, iar acum are încă un motiv să găsească întăriri cât mai repede.

Unicul nume pe care îl ”aruncase” MM Stoica în discuţie era cel al lui Ionuţ Nedelcearu, care are să plece de la Crotone odată cu retrogradarea în Serie C.

Într-un interviu cu Orange Sport, fundaşul echipei naţionale a dezvăluit că plănuieşte să continue în Italia, sau cel puţin în străinătate, şi sezonul viitor.

Nedelcearu le-a mulţumit celor de la FCSB pentru interes, dar a afirmat că există şanse minime să semneze cu echipa lui Gigi Becali, atât din cauza trecutului dinamovist, cât şi din pricina nivelului Ligii 1.

Dinamovistul ochit de FCSB

În liga a treia (n.r. Serie C) nu voi juca, am vorbit şi cu preşedintele, chiar dacă mai am contract cu ei doi ani, a spus că mă va lăsa să plec, fiindcă nu mă poate ţine în Serie C.

Însă important acum este ce oferte voi avea şi unde voi alege, pentru că nu voi mai face niciodată ca anul trecut, să merg cu capul înainte, să mă grăbesc.

(n.r. îţi pare rău că ai lăsat AEK Atena pentru Crotone?) Nu îmi pare rău, nu are ce să îmi pară rău. Ok, vorbim acum că am retrogradat, da e uşor să zici că îmi pare rău că am plecat, însă nu îmi pare rău.

Nu îmi place să trăiesc cu regrete, cu trecutul, prefer să mă uit doar la prezent şi la viitor.

(n.r. în jur de 300.000 de euro ar cere Crotone pentru tine?) Sincer, nu ştiu exact sumele concrete, dar nu cred că este adevărat. Din ce am vorbit cu preşedintele, nu cred că este adevărat.

(n.r. când vei lua o decizie?) Cât de curând, sper cât de curând, vreau să merg la noua echipă, să prind pregăitrea, să am puţin timp de acomodare, nu vreau să merg când va începe campionatul deja, dar la transferuri nu depinde totul de tine, iar acum este puţin devreme.

Mă gândesc să rămân în străinătate, asta e prioritatea mea, dar nu se ştie niciodată în fotbal, nu aş putea spune <<nu>> la oferte, aştept.

Primul meu obiectiv e să rămân în străinătate, dar dacă nu va fi ceva pe placul meu, atunci mă voi gândi şi la România.

(n.r. e posibil să schimbi din nou campionatul?) Eu sper că nu, fiincă m-am simţit bine în Italia, îmi place ca ţară, ca fotbal, cultura lor, dar în fotbal nu se ştie niciodată.

Am văzut declaraţia (n.r. lui MM Stoica), nu pot decât să mă bucur, să le mulţumesc că mă apreciază şi că se gândesc la mine, însă e departe, e puţin departe Steaua (n.r. FCSB) pentru mine.

(n.r. deci nu există posibilitatea să ajungi la FCSB?) Nu, ţi-am siz, deocamdată nu, prioritatea mea este alte, aştept ceva, deja sunt interese, sper să se şi concretizeze.

Nu vreau să mă gândesc la varianta asta, la FCSB. Oridune aş merge, dinamovist voi rămâne toată viaţa”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, pentru Orange Sport.

În ciuda refuzului lui Nedelcearu, Becali oricum este nevoit să transfere cât mai rapid cel puţin un fundaş central.

MM Stoica îl învinuieşte pe Iulian Cristea pentru acest lucru, întrucât acesta nu a ieşit imediat ce a simţit durerea la genunchi, ci a încercat să continue.

Foarte vinovat e şi el. Sunt foarte supărat pe el, că n-a ieşit de prima dată. Eu cred că a fost o entorsă şi el şi-a dat viaţa el la naţională şi pentru asta până în iarnă va sta şi noi trebuie să căutăm trei fundaşi centrali" a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: ionuţ nedelcearu 

viewscnt
Articole similare