Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu anunţă schimbări în echipa de start după umilinţa cu Muntenegru! Pe seama a ce pune rezultatul slab: ”Au lipsit jucători”

Edi Iordănescu anunţă schimbări în echipa de start după umilinţa cu Muntenegru! Pe seama a ce pune rezultatul slab: ”Au lipsit jucători”
Comentarii

Marţi, România va disputa al doilea meci din grupele Nations League, împotriva Bosniei. În prima partidă, elevii lui Edi Iordănescu au fost umiliţi de Muntenegru, care, fără cele două vedete ale sale, a reuşit să se impună fără drept de apel, scor 2-0.

România s-a făcut de râs în primul meci din această ediţie a Nations League, după ce a fost învinsă fără bătăi de cap de Muntenegru, scor 0-2.

Elevii lui Edi Iordănescu au eşuat să trimită vreun şut pe poartă şi, în frunte cu Vlad Chiricheş, care a gafat la ambele goluri, au fost criticaţi dur pentru prestaţia lor.

Înaintea celui de al doilea meci din grupe, Edi Iordănescu a vorbit în cadrul unei conferinţei de presă.

Selecţionerul a dorit să puncteze că nu doar celor din Muntenegru le-au lipsit vedete la duelul direct şi a dezvăluit că plănuieşte să facă mai multe schimbări în primul 11 pentru meciul din Bosnia.

Edi Iordănescu anunţă schimbări în echipa de start după umilinţa cu Muntenegru

"Adevărul e că au lipsit jucători din ambele naţionale. Puţini oameni au discutat şi despre indisponibilii noştri. Nu e o scuză, pentru că toţi cei de aici sunt jucătorii români de top.

Problema mea e că acum avem mulţi jucători în lot care nu trec prin cea mai bună perioadă la club. Forma de la cluburi afectează şi lotul, ne lipseşte curajul, cel puţin în acest moment.

Prefer să văd problemele acum şi să am o şansă să le corectez acum, decât în preliminariile europene şi să ne coste puncte atunci.

Sunt sigur că nu ştiu totul despre Bosnia, dar m-am străduit să aflu cât mai multe, la fel cum a făcut şi Bosnia.

Am văzut meciuri din preliminarii, din trecut, meciul cu Finlanda, iar opinia mea e că Bosnia are potenţial, sunt jucători cu nume puternice, cu mulţi ani la cluburi mari.

Când ai jucători la Milan, Inter, Juventus, Roma sau Marseille, în trecut, asta spune multe. Am identificat fotbalul pozitiv pe care-l joacă, apreciez asta.

Cred că jocul e deschis oricărui rezultat, avem capacitatea de a transforma momentele rele în momente bune, mă aştept la o opoziţie puternică.

Vor fi schimbări în primul 11, e clar. Vrem să aducem energie în echipă, pe jucătorii care sunt mai puţin afectaţi decât în meciul cu Muntenegru.

Vrem să vedem toţi jucătorii la treabă. Ne ştim calea, avem multă muncă grea de făcut.

Trebuie să muncim, muncim, muncim şi să devenim mai bun. Nu avem alt plan", a declarat Edi Iordănescu.

 

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare