Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru cere schimbarea sistemului de joc la echipa naţională: ”Nu putem niciodată să jucăm asta. Doar trei-patru echipe pot” | EXCLUSIV

Basarab Panduru cere schimbarea sistemului de joc la echipa naţională: ”Nu putem niciodată să jucăm asta. Doar trei-patru echipe pot”  | EXCLUSIV
Comentarii

Echipa naţională a României s-a făcut de râs în primul meci după reluarea Nations League, după ce a fost înfrântă fără drept de apel de Muntenegru, scor 0-2, la Podgorida. În urma unei noi dezamăgiri, Basarab Panduru a ţinut un discurs manifest în legătură cu situaţia ”tricolorilor”

România s-a făcut de râs în deplasarea cu Muntenegru, pierzând cu 0-2 deşi echipa gazdă era fără cele două vedete ale sale, Jovetic şi Savic.

Chiricheş a gafat la ambele goluri, dar prestaţia per total a ”tricolorilor” a fost dezamăgitoarea şi a lăsat mult de dorit.

Basarab Panduru a vorbit despre problemele echipei naţionale şi a dat exemplu selecţionata Ungariei, care a reuşit să o învingă pe Anglia în primul meci din Nations League.

Fostul internaţional român a afirmat că folosirea unui alt sistem ar putea fi benefică pentru România, având în vedere lipsa de vedete a naţionalei noastre.

Basarab Panduru cere schimbarea sistemului la echipa naţională

Nu ne încălzeşte cu nimic să arătăm cu degetul spre unul, spre altul. În ultimii ani tot arătăm cu degetul, ce tot facem? Nu încercăm să rezolvăm problemele.

E important să arăţi cu degetul dacă rezolvi problemele, dar noi nu facem decât să arătăm cu degetul în ultimii şase ani, fără să rezolvăm niciun fel de problemă.

M-am uitat la Ungaria, niciun jucător care joacă titular la echipa de club nu are mai mult de şase goluri marcate. Szoboszlai, şase goluri marcate.

Restul, trei goluri, patru goluri. Aia e o echipă de mari vedete? Nu e o echipă de nicio mare vedetă, dar reuşeşte să bară Anglia, aşa cum bate, cu trei pe fund, cu doi închzători, cu doi număr 10, un vârf.

Noi 4-3-3... în primul rând nu e sistem de echipa naţională, de România, noi nu putem niciodată să jucăm 4-3-3. 4-3-3 pot juca trei-patru echipe din lumea asta, care îşi permit să aducă jucătorii cei mai buni pe fiecare post.

City, Liverpool, Barcelona, nici ea nu mai poate, dar sunt trei-patru echipe şi s-a terminat cu 4-3-3. Noi trebuie să jucăm un 4-4-2, tot timpul am spus. Noi, cu un singur vârf, dăm un gol”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare