Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a criticat că nu l-a băgat pe ”Maradona”, Edi Iordănescu a răspuns: ”Vedem turnee finale tot de la televizor”

Gigi Becali l-a criticat că nu l-a băgat pe ”Maradona”, Edi Iordănescu a răspuns: ”Vedem turnee finale tot de la televizor”
Comentarii

Edi Iordănescu a reacţionat după cele mai recente declaraţii date de Gigi Becali cu privire la faptul că Octavian Popescu nu a evoluat niciun minut împotriva Muntegrului.

La debutul într-o nouă ediţie din Liga Naţiunilor, România a pierdut fără drept de apel în faţa reprezentativei Muntenegrului, scor 0-2.

Marţi, naţionala pregătită de Edi Iordănescu are şansa de a spăla ruşinea de la Podgorica printr-o evoluţie consistentă şi o victorie concludentă, prima din mandatul noului selecţioner.

Edi Iordănescu, replică acidă după ce Gigi Becali l-a criticat că nu l-a băgat pe ”Maradona”: ”Vedem turnee finale tot de la televizor”

Înaintea partidei cu Bosnia, Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali pe seama subiectului Octavian Popescu.

Patronul de la FCSB l-a acuzat pe selecţioner că nu l-a folosit deloc în eşecul din Muntenegru pe cel pe care l-a poreclit ”Maradona”.

După ce i-a venit dreptul la replică, Edi Iordănescu a explicat că unitatea grupului primează în faţa individualităţilor de la echipa naţională.

”Pe mine nu pune presiune, nu resimt. Le respect părerile atât timp cât sunt susţine de bun simţ.

Să înţelegem că naţionala poate răzbate prin puterea grupului, solid. Dacă vorbim despre indiviualităţi şi zeci de milioane ca în trecut, vedem turnee finale tot de la televizor”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Bosnia.

România şi Bosnia se întâlnesc marţi, de la ora 21:45, în etapa a doua din Liga Naţiunilor.

Gigi Becali: ”Tu îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipă?”

”Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva, dar tu îl ai pe Maradona şi nu îl bagi în echipa Argentinei?

Noi nu am avut ocazii de poartă. Păi Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciuri singur.

Vreodată la naţionala Argentinei, Maradona a fost lăsat pe bancă? Păi nu îl bagi pe Tavi Popescu, dar joci cu Ivan, Mihăilă sau Mitriţă?

Eu nu înţeleg această gândire.Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar.

Este geniu, îţi câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii cu Muntenegru. Să vedem cu Bosnia”, a afirmat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare