Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul dur al lui Dorinel Munteanu, după umilinţa pe care a suferit-o România cu Muntenegru: ”Mi-este greu să cred că îşi va reveni echipa naţională contra Bosniei!”

Discursul dur al lui Dorinel Munteanu, după umilinţa pe care a suferit-o România cu Muntenegru: ”Mi-este greu să cred că îşi va reveni echipa naţională contra Bosniei!”
Comentarii

Dorinel Munteanu, omul cu cele mai multe selecţii din naţionala României, şi-a exprimat nemulţumirea după ce băieţii lui Edi Iordănescu au înregistrat un rezultat ruşinos cu Muntenegru.

”Mi-este greu să cred că îşi va reveni echipa naţională contra Bosniei!”

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului. În prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

Fundaşul care evoluează în campionatul italian a fost aspru criticat după partida cu Muntenegru. Dorinel Munteanu consideră că Edi Iordănescu este responsabil pentru rezultatul cu Muntenegru. 

”Ce am văzut nu a plăcut nimănui. Este clar că ar trebui să se trezească jucătorii, antrenorii. În ritmul ăsta, mergem numai în jos. Jocul foarte slab. Eu accept înfrângerile, dar chiar să te bată Muntenegru cu 2-0 fără să ai o ocazie? 

E prea mult, sincer. Când ne-a bătut Armenia, putem să spunem că am marcat două goluri, că am mai avut ocazii, dar să începi campania în felul ăsta e strigător la cer. Responsabilitatea este exclusiv a antrenorului şi trebuie să şi-o asume. 

Eu sper să se schimbe ceva, cel puţin să fie jocul mai consistent, să punem probleme adversarului. Dacă ne uităm cu două zile înapoi, n-am pus nicio problemă Muntenegrului şi mi-este greu să cred că îşi va reveni echipa naţională contra Bosniei, care este mult mai puternică decât Muntenegru”, a declarat Dorinel Munteanu, Pro Arena.

Afla mai multe despre: românia-dorinel munteanu-muntenegru 

viewscnt
Articole similare