Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Părerea sinceră a unui bosniac care a jucat în Liga 1 despre naţionala României: "Lotul nu mai e atât de puternic"

EXCLUSIV | Părerea sinceră a unui bosniac care a jucat în Liga 1 despre naţionala României: "Lotul nu mai e atât de puternic"
Comentarii

Meciul României din Bosnia este unul cu o încărcătură emoţională foarte mare pentru Adnan Guso. Fostul portar a petrecut patru ani şi jumătate în Liga 1, la Universitatea Craiova, Dinamo, FC Argeş şi Pandurii, în perioada 2003-2008.

Bosniacul nu a uitat limba română şi încă este la curent cu fotbalul din ţara noastră. Guso speră ca Bosnia şi România să încheie pe primele două locuri grupa din Liga Naţiunilor.

"Nivelul din Liga 1 este mai slab, la fel se întâmplă şi în Bosnia. Când am venit eu în Liga 1, în urmă cu 15-16 ani, erau jucători foarte buni care jucau pentru naţionala României. Acum sunt mai mulţi care joacă la naţională şi care evoluează afară. Însă mă uit pe lotul naţionalei României şi pot spune că nu e atât de puternic, mă uit la cluburile la care evoluează...

Eu sunt din Bosnia, am jucat pentru naţionala Bosniei şi normal că voi ţine cu Bosnia, dar e un meci special pentru mine. Oricum, ambele naţionale joacă foarte slab, iar naţionala Bosniei, în ultimele 20 de meciuri, nu cred că a câştigat două partide. Situaţia nu e prea bună. Însă România are şi ea probleme, a luat bătaie şi în Muntenegru şi mă aştept să văd un meci echilibrat" , a declarat Adnan Guso pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: adnan guso 

viewscnt
Articole similare