Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a primit oferta din străinătate pentru a părăsi naţionala!

Edi Iordănescu a primit oferta din străinătate pentru a părăsi naţionala!
Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a recunoscut că a avut şansa de a se despărţi de echipa naţională, în timpul mandatului. El a oferit motivele pentru care n-a abandonat proiectul primei reprezentative.

Edi Iordănescu putea părăsi naţionala

  • România a pierdut cu Muntenegru sâmbătă, scor 0-2, şi va evolua, marţi, de la ora 21.45, cu Bosnia-Herţegovina, în Liga Naţiunilor.

După eşecul din Muntenegru, Edi Iordănescu a tras mai multe concluzii şi le-a recunoscut jurnaliştilor, înaintea partidei cu Bosnia, că a fost ofertat din străinătate. El a refuzat, întrucât are un "confort financiar" şi a subliniat că are încredere totală în grupul de tricolori pe care-l antrenează. 

De altfel, înainte de a fi instalat pe banca naţionalei, Edi Iordănescu a fost dorit de o echipă din Grecia. 

"Presiunea am constatat că nu ne face bine, nu ştim să o gestionăm, nu o acceptă, nu ştim ce să facem cu ea, e din cauza istoricului. Grupul nu răspunde bine la comparaţii cu trecutul. Avem o generaţie care promite care promite, îşi doresc calificări. Emoţia există, dorinţa există, trebuie să găsim calea. Aveţi în faţă un antrenor care a încercat mereu să răspundă obiectiv întrebărilor. E momentul să nu ne ascundem după scuze. E momentul să ne spunem adevărul pur. 

În această provocare am mult mai mult de câştigat decât de pierdut. Am un confort financiar, nu am apăsare din acest punct de vedere, la nivel intern am reuşit performanţe care mi-au deschis uşa pentru străinătate, am mai avut o experienţă în străinătate.

Cu sinceritate vă spun. Inclusiv de când am ajuns la echipa naţională am avut posibilitatea de a pleca în străinătate. Nu mă feresc de vorbe. 

Sunt aici pentru că am acceptat provocarea şi am încredere în jucători. Dacă nu eram convins de naţională, alegeam altă ofertă. Am încredere, încredere mea e intactă, e mare, dar nu va fi uşor", a declarat Edi Iordănescu.  

La fel ca tricolorii, şi Bosnia are probleme, susţine Adnan Guso. Fostul portar din Liga 1 a oferit ultimele informaţii despre adversara tricolorilor din a doua etapă a Ligii Naţiunilor. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniaechipa nationalabosnia romaniaedi iordanescu oferta strainatate 

viewscnt
Articole similare