Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru semnătura sa, dar o altă echipă l-ar putea transfera: ”Acolo mi-aş dori să joc”

CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru semnătura sa, dar o altă echipă l-ar putea transfera: ”Acolo mi-aş dori să joc”

FC Argeș

Comentarii

Grigore Turda (24 de ani), fundaşul lui FC Argeş, este unul dintre cei mai râvniţi jucători ai piteştenilor şi are şanse mici să mai joace în Trivale şi sezonul viitor. FCSB şi CFR se luptă pentru semnătura sa, dar apărătorul ar fi dornic să aleagă altă destinaţie.

FC Argeş a fost o revelaţie în ultimele două sezoane ale Ligii 1, reuşind să se ridice într-un an de la codaşa campioantului, la o echipă prezentă în play-off.

Instalarea lui Andrei Prepeliţă pe banca tehnică a fost de bun augur pentru piteşteni, iar unul dintre jucătorii care a beneficiat cel mai mult de schimbarea antrenorului este Grigore Turda.

Apărătorul de 24 de ani a impresionat în defensiva lui FC Argeş, chiar dacă a dezamăgit în play-off, şi este dorit de FCSB şi CFR Cluj.

Totuşi, fundaşul central a dezvăluit că ar dori să joace în străinătate, astfel că i-ar putea lăsa pe granzii Ligii 1 cu ochii în soare, atât timp cât primeşte o ofertă atractivă.

CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru semnătura sa, dar o altă echipă l-ar putea transfera

Deocamdată, nu ştiu nimic. Ştiu că mai am contract cu FC Argeş încă doi ani. Este adevărat că fără să vrei te gândeşti, fiecare jucător tinde la mai bine.

Acum, eu sper să vină o ofertă, să fie ok şi pentru club, să fie mulţumiţi şi să fiu şi eu mulţumit. Concret, până acum, nu a fost nimic.

Într-adevăr, am mai auzit şi eu ceva discuţii. Am vorbit cu anumiţi apropiaţi ai cluburilor (n.r. CFR Cluj şi FCSB), dar concret nu a ajuns nicio ofertă la club. Deocamdată, nu pot să mă gândesc mai departe.

(n.r. dacă ai avea posibilitatea să alegi între cele două?) Nu ştiu, m-aş gândi prea departe şi nu vreau. Aş vrea doar atunci când e ceva concret să le pun în balanţă.

Până atunci, nu aş vrea să mă gândesc, pentru că poate mai rău aş face, poate aş fi dezamăgit. (n.r. te-a contactat Dan Petrescu?) Nu, nu este adevărat, nu m-a căutat Dan Petrescu.

Sunt ceva discuţii şi în străinătate, dar tot la fel, la nivel de discuţii. Mi-aş dori să joc şi în străinătate.

Poate, ar fi pe primul plan asta, dar nu mi-ar displăcea nici o echipă care se bate la titlu”, a declarat Grigore Turda, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: grigore turda 

viewscnt
Articole similare