Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Un nou colos în Liga 1. Infuzie de capital şi ambiţii mari: "Aport financiar cam de 4-5 ori mai mare"

BREAKING | Un nou colos în Liga 1. Infuzie de capital şi ambiţii mari: "Aport financiar cam de 4-5 ori mai mare"

Superliga

Comentarii

Un club din Liga 1 va beneficia de o infuzie importantă de capital la buget. Sponsorul principal a anunţat un "aport financiar cam de 4-5 ori mai mare" şi vrea construirea unei echipe puternice, care să repete sau să îmbunătăţească peformanţele reuşite în sezonul trecut.

FC Argeş a realizat o adevărată minune în sezonul trecut cu calificarea în play-off şi în semifinalele Cupei României, iar ambiţiile din Trivale au crescut odată cu realizarea jucătorilor lui Andrei Prepeliţă. Sponsorul principal al echipei a anunţat o infuzie importantă de capital la club.

BREAKING | Un nou colos în Liga 1. Infuzie de capital şi ambiţii mari: "Aport financiar cam de 4-5 ori mai mare"

Andrei Prepeliţă a dus-o pe FC Argeş la un nivel la care nu se spera înainte de preluarea echipei din Trivale, la care a şi jucat. Antrenorul şi-a prelungit contractul pe încă un sezon, după participarea în play-off şi calificarea în cupele europene, iar la club se anunţă vremuri bune.

Viorel Tudose, patronul sponsorului principal de la FC Argeş, a anunţat o infuzie importantă de capital pentru echipa din Trivale. "Un aport financiar de 4-5 ori mai mare" va avea patronul Getica 95 la FC Argeş, dar anunţă că are ambiţii mari.

Vrea o echipă competitivă care să lupte mereu pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut.

"(n.r. - Concret, care ar fi aportul dvs financiar pentru sezonul viitor?) Va fi mult mai mare decât a fost până acum şi va fi cam de 4-5 ori mai mult decât au dat ceilalţi sponsori la un loc anul acesta. O să existe şi nişte condiţii acolo… Multă lume vrea să apară pe tricourile echipei şi aportul financiar să fie redus… Nu vreau să comentez acum, sunt nişte chestiuni interne. Problema noastră este să găsim soluţii să formăm o echipă competitivă", a spus Viorel Tudose, conform jurnaluldeargeş.ro.

Ca să poată să repete performanţa din sezonul trecut, FC Argeş a făcut deja două transferuri importante. L-a luat pe Cătălin Straton de la FCSB şi l-a adus pe Andreas Calcan de la Mezokovesd, din Ungaria.

Afla mai multe despre: fc argesbugetinfuziecapitalviorel tudosebaniliga 1 

viewscnt
Articole similare