Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perla" lui Hagi a semnat cu noua forţă a Ligii 1! Impresarul a ruinat transferul la FCSB. Primele explicaţii | EXCLUSIV

"Perla" lui Hagi a semnat cu noua forţă a Ligii 1! Impresarul a ruinat transferul la FCSB. Primele explicaţii | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, ar fi putut rezolva una dintre problemele echipei, dar oficialii echipei din Berceni au fost nemulţumiţi de modul în care impresarul Lucian Marinescu a gestionat mutarea.

Cum a ajuns Paul Iacob la Rapid în loc de FCSB

Rămâne eterna problemă la FCSB. Gigi Becali continuă să caute fundaş central, fiind nemulţumit de variantele pe care le-a avut Toni Petrea în acest sezon. Vinicius şi Andrei Miron s-au despărţit de FCSB, iar singurul care i-a convins pe conducători a fost Iulian Cristea. 

Ionuţ Nedelcearu nu este o variantă pentru FCSB, după ce a refuzat, din start, tratativele, iar vicecampioana a mai ratat un jucător în acest sezon. 

Vineri, Rapid Bucureşti a anunţat, oficial, transferul lui Paul Iacob (25 de ani). Fundaşul central crescut de Gică Hagi la Viitorul Constanţa a rămas liber de contract, după ce i-a expirat înţelegerea cu Chindia Târgovişte, iar giuleştenii l-au convins cu noul proiect. 

Însă, Paul Iacob putea fi adjudecat de FCSB încă din iarnă. Gigi Becali bătuse palma pentru transerul fundaşului central, însă totul a picat după un pas greşit al impresarului jucătorului. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a oferit explicaţii pentru ce s-a întâmplat cu trecerea lui Paul Iacob sub comanda lui Toni Petrea. 

MM l-a învinuit pe agentul Lucian Marinescu, cel care a făcut cunoscute tratativele pentru trecerea jucătorului Chindiei la FCSB. Deranjat de metoda folosită de impresar, pe care l-a bănuit că organizează o licitaţie pentru fundaşul central, managerul general a insistat ca Gigi Becali să-şi retragă oferta pentru actualul jucător al Rapidului. 

"Eu am spus. L-am urmărit pe Paul Iacob, ştiam că pleca de la Hagi şi că e fan fundaş centrali de picior stâng. L-am văzut la Chindia, cu talie nu extraoardinară, dar după, când am văzut că o discuţie care trebuie să rămână privată. A fost făcută public, am dat înapoi şi am zis că nu-l mai propun", a declarat expertul Orange Sport.

  • Crescut la juniorii lui Viitorul, Iacob a mai evoluat la următoarele echipe: Gaz Metan, FC Braşov, ASA Tg. Mureş şi Dunărea Călăraşi.
  • În acest sezon, Paul Iacob a fost unul dintre jucătorii de bază ai Chindiei

Afla mai multe despre: fcsbgica hagipaul iacobmihai stoicarapid transferuri 

viewscnt
Articole similare