Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Argeş a renunţat la fundaşul care a comis o greşeală incredibilă în meciul cu CFR Cluj: ”Obrigado, Joao!”

OFICIAL | FC Argeş a renunţat la fundaşul care a comis o greşeală incredibilă în meciul cu CFR Cluj: ”Obrigado, Joao!”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a anunţat că s-a despărţit de fundaşul portughez Joao Miguel, cel care a comis mai multe erori în play-off.

FC Argeş îşi construieşte lotul pentru sezonul viitor şi încearcă să scape de jucătorii care nu mai intră în planurile antrenorului.

Piteştenii au anunţat că s-au despărţit oficial de Joao Miguel, un fundaş care a fost acuzat de blat după turul cu CFR Cluj, când a avut o evoluţie nesigură şi a pasat la unul dintre golurile adversarilor.

FC Argeş a anunţat că s-a despărţit de Joao Miguel, care a fost acuzat de blat cu CFR

Fundaşul în vârstă de 28 de ani a fost transferat vara trecută de FC Argeş şi a fost unul dintre jucătorii de bază. Cu toate acestea, piteştenii s-au despărţit de el în această vară:

”Clubul nostru a ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu fotbalistul lusitan. Fundaşul portughez a jucat 30 de meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş şi a marcat 1 gol, fiind desemnat de 3 ori şi cel mai bun fotbalist al partidei.

Obrigado, Joao! Mult succes în carieră”, se arată în comunicatul oficial al lui FC Argeş.

Joao Miguel, greşeli mari în play-off-ul Ligii 1

Fundaşul în vârstă de 28 de ani a avut 29 de meciuri pentru FC Argeş în Liga 1 şi a avut momente foarte bune, dar şi unele mai puţin fericite. Miguel a ieşit în evidenţă mai ales în play-off, unde a greşit decisiv atât într-un meci cu CFR Cluj, cât şi cu FCSB.

În turul partidei cu CFR Cluj, din play-off, FC Argeş a pierdut cu 2-0. Golurile au fost marcate de Debeljuh şi Dugandzic, însă prima reuşită a venit după o gafă uriaşă făcută de Miguel.

În minutul 23, când scorul era 0-0, fundaşul portughez a pasat în careu pentru Debeljuh, care a profitat şi a deschis scorul.

După acea fază, Joao Miguel a fost acuzat de blat, dar a fost apărat de Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş:

”E o aberaţie să fim acuzaţi de blat. Cât timp sunt eu la Piteşti, FC Argeş nu o să facă niciodată aşa ceva. La CFR am jucat mai bine ca în partida cu Farul. Dacă nu era greşeala lui Joao Miguel, cred că partida cu CFR se îndrepta către 0-0”, a spus atunci Jean Vlădoiu.

Joao Miguel a greşit şi în meciul cu FCSB, care s-a impus cu 4-0. În minutul 8, FCSB a deschis scorul din penalty, după ce Joao Miguel l-a ”secerat” în careu pe Darius Olaru. Cel care a transformat lovitura de la 11 metri a fost Tănase.

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare