Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit! Cântăreaţa a clarificat situaţia după acuzaţiile de infidelitate: "Ne pare rău să confirmăm"

Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit! Cântăreaţa a clarificat situaţia după acuzaţiile de infidelitate: "Ne pare rău să confirmăm"

Diverse

Comentarii

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au anunţat, sâmbătă, că s-au despărţit.

Shakira şi Gerard Pique s-au despărţit

Într-un comunicat remis agenţiei EFE, cei doi au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie

“Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul celor doi.

Shakira (45 de ani) şi Pique (35 de ani) erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

El Periodico: Pique, infidel

Miercuri, ziarul catalan El Periódico anunţa că artista Shakira şi fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, sunt aproape de despărţire. Jucătorul de fotbal este acuzat de infidelitate.

Sursa citată susţine că Gerard Pique i-ar fi fost infidel cântăreţei: "Shakira l-a prins cu o altă femeie şi urmează despărţirea", susţine Laura Fa, care a amintit de faptul că fundaşul Barcelonei locuieşte într-un alt apartament de mai multe săptămâni, pe strada Muntaner.

"Shakira este conştientă că Pique este infidel. Aşa s-a întâmplat. De aceea s-a produs distanţarea dintre ei. Probabil că nu a mai rămas nimic", a adăugat jurnalista. 

De asemenea, cele două au descris cum arată viaţa jucătorului în ultima perioada: "S-a dezlănţuit la petrecerile de noapte, alături de colegul său de la Barcelona, Riqui Puig, în cluburile Bling Bling şi Patron, amândouă localizate în zona de lux a capitalei catalane. Amândoi au fost acompaniaţi de alte femei". 

Afla mai multe despre: piqueshakira 

viewscnt
Articole similare