Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vinicius şi Andrei Miron, OUT de la FCSB! ”Noul Belodedici”, dorit de Gigi Becali în locul lor

Vinicius şi Andrei Miron, OUT de la FCSB! ”Noul Belodedici”, dorit de Gigi Becali în locul lor

FCSB

Comentarii

FCSB a început ”curăţenia” de vară şi se pregăteşte pentru mai multe plecări, majoritar jucători ale căror contracte expiră şi care nu mai sunt doriţi de Gigi Becali. Andrei Miron şi Vinicius se numără printre cei vizaţi, iar latifundiarul ar fi identificat deja un înlocuitor.

FCSB a ratat la limită titlul în actuala stagiune, după ce reuşise să micşoreze diferenţa de două puncte faţă de CFR la doar două puncte, ajutată şi de înjumătăţire.

Trupa lui Toni Petrea s-a împiedicat la ultimul ”hop” înaintea ”finalei” cu CFR, remizând cu FC Voluntari în cea de a noua etapă a play-off-ului Ligii 1.

Formaţia roş-albastră a reuşit să o învingă pe rivală în ultima rundă, dar titlul ajunsese deja matematic în Gruia, după victoria ardelenilor cu Universitatea Craiova.

Nemulţumit de anumiţi jucători din echipa sa, Gigi Becali a făcut deja lisa de plecări din vară, care a fost dezvăluită de MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

Din cei trei fundaşi pe care îi are la club, Iulian Cristea, Andrei Miron şi Vinicius, latifundiarul este decis să renunţe la doi.

Vinicius va pleca în vară întrucât îi expiră contractul, în timp ce înţelegerea lui Miron ţine până în iarnă, iar acesta va părăsi clubul cel târziu atunci.

”Noul Belodedici”, dorit de Gigi Becali în locul lui Vinicius şi Andrei Miron

În locul celor doi, planul era să revină Denis Haruţ şi Dragoş Nedelcu, dar Prosport anunţă că Gigi Becali ai mai pus ochii pe o ”ţintă”, ”noul Belodedici”.

Întrucât Dragoş Nedelcu a afirmat în mai multe rânduri că se consideră închizător şi că acolo preferă să joace, FCSB ia în calcul transferul lui Grigore Turda, stopperul de 24 de ani al lui FC Argeş.

Comparat cu Miodrag Belodedici de Jean Vlădoiu, apărătorul central reuşise un sezon regular de excepţie, dar a avut apoi parte de un play-off de coşmar.

Aşadar, clubul nu mai este la fel de decis să ţină de niciun membru al apărării care a încasat 26 de goluri în 10 etape de play-off, iar Truda ar avea cale liberă către Bucureşti.

Cotat la 800.000 de euro de transfermarkt, transferul său ar putea fi costisitor pentru Becali, dar FCSB ar putea avea ”o monedă de schimb”: Cristi Dumitru, jucătorul îmrpumutat în ultimele două sezoane la Piteşti.

Afla mai multe despre: grigore turda 

viewscnt
Articole similare