Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea pleacă de la Gyor! Românca a cerut rezilierea de comun acord şi revine în Liga Florilor

Crina Pintea pleacă de la Gyor! Românca a cerut rezilierea de comun acord şi revine în Liga Florilor

Handbal

Comentarii

Pivotul naţionalei de handbal feminin a României, Crina Pintea, nu va mai evolua la Gyor ETO, cu care mai avea un an de contract şi în schimbul rezilierii acestuia, la propria cerere, campioana Ungariei a impus o taxă de transfer. Gyor ETO a pierdut, duminică, finala Ligii Campionilor.

Gyor ETO a anunţat, luni, că două jucătoare vor pleca din lot, la cererea lor: Crina Pintea şi Laura Glauser. Potrivit site-ului oficial al campioanei Ungariei, ambele jucătoare au cerut rezilierea de comun acord a contractului.

Am fost într-o situaţie foarte dificilă, am locuit singură în Győr aproape tot timpul anului. Deşi colegele şi clubul m-au susţinut şi mi-au oferit tot ajutorul, a trebuit să realizez contractul, pentru că mi-a fost foarte greu să fac faţă situaţiei şi aveam nevoie de sprijinul familiei mele.

Mulţumesc pentru tot clubului şi fanilor, Győr a avut întotdeauna un loc special în inima mea”, a declarat Crina Pintea, al cărei contract se încheie astfel în 30 iunie, cu un an înainte decât semnase anul trecut.

Crina Pintea pleacă de la Gyor

A trebuit să luăm o decizie dificilă, Crina este una din cele mai bune jucătoare din lume, nu degeaba a revenit la echipă anul trecut.

Având în vedere că motivele expuse de jucătoare (presiunea psihică), ar fi avut consecinţe negative asupra performanţei sale, am decis să reziliem contractul, pentru o taxă de transfer”, a precizat şi fosta mare jucătoare de la Gyor, Anita Gorbicz, în prezent preşedinte al clubului.

Gorbicz nu a făcut referiri şi la cuantumul taxei de transfer pe care Gyor ETO o pretinde în schimbul rezilierii contractului cu Crina Pintea.

Conform Fanatik, românca va reveni în Liga Florilor, la CSM Bucureşti, vicecampioana României, alături chiar de Laura Glauser şi Grace Zaadi, de la Rostov.

“Da, este adevărat! Cele trei handbaliste vor evolua la CSM Bucureşti. Suntem în discuţii şi cu un inter dreapta de mâna stângă, deşi nu este neapărat necesar ca în acea parte a terenului să evolueze o stângace.

O să vedem cum se vor finaliza discuţiile, dar v-am spus, avem multe exemple în handbal cu jucătoare de mâna dreaptă să evolueze pe postul de inter dreapta, astfel că indiferent de ceea ce se va întâmpla, vom avea soluţii pe post”, a spus Remus Drăgănescu, preşedintele secţiei de handbal, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare