Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone revine pe banca tehnică! Fostul antrenor de la FCSB a fost surprins la stadionul echipei pe care ar uma să o preia

Bogdan Andone revine pe banca tehnică! Fostul antrenor de la FCSB a fost surprins la stadionul echipei pe care ar uma să o preia

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Andone a rămas liber de contract în mai 2021, după despărţirea de FC Voluntari, şi nu a semnat niciun nou angajament în ultimul an. Însă, după un sezon pe bară, fostul antrenor de la FCSB este aproape de revenirea pe banca tehnică.

Bogdan Andone a făcut primii paşi în antrenorat alături de Marius Şumudică, fiind asistentul acestuia la Rapid, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna şi Astra.

La Giurgiu, tehnicianul de 47 de ani a contribuit la triumful neaşteptat al ”astralilor” în Liga 1, performanţă care l-a propulsat către primul său post de principal, la Olimpia Satu Mare.

După ce a mai trecut pe la Poli Timişoara, Metaloglobus şi CSA Energeticianul, actuala Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Andone a revenit la postul de secund, de această dată la FCSB.

Mihai Teja l-a cooptat pe acesta în stafful său, dar mandatul fostului antrenor de la Dinamo şi Gaz Metan nu a fost de durată.

Odată cu plecarea lui Teja, Andone a primit o şansă nesperată, aceea de a deveni antrenorul FCSB-ului, pe care a acceptat-o, dar nu a reuşit să îl impresioneze pe patron.

Doar şapte meciuri a rezistat acesta pe banca roş-albaştrilor, înainte de îşi da demisia, în urma a două înfrângeri consecutive, cu Botoşani şi Alaskhert.

Bogdan Andone revine pe banca tehnică

Apoi, Bogdan Andone a mai primit şansa de a fi principal din partea Astrei şi Voluntariului, dar nici la cele două echipe nu a reuşit să reziste prea mult.

Liga2.ro anunţă acum însă că fostul antrenor de la FCSB este foarte aproape de revenirea pe banca tehnică, chiar la una dintre fotele sale echipe.

Tehnicianul de 47 de ani a fost surprins alături de secundul să,u Gabriel Vochin, Sebastian Novovic, director de comunicare Politehnica Timişoara si preşedinte Druckeria (Asociaţia Suporterilor Timişoreni) la stadionul Electrica.

Poli Timişoara urmează să joace acolo sezonul viitor, odată cu închiderea stadionului Dan Păltinişanu, astfel că toate semnele arată către o revenire a antrenorului la formaţia bănăţeană.

Poli Timişoara a pierdut barajul de retrogradare cu FC Braşov, la finalul sezonului de abia încheiat, dar va juca, probabil, oricum în Liga 2 stagiunea viitoarea, graţie problemelor de la Gaz Metan şi Clinceni.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare