Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Ce contract i-a oferit Becali antrenorului dorit la FCSB în sezonul următor

Răsturnare de situaţie. Ce contract i-a oferit Becali antrenorului dorit la FCSB în sezonul următor

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a confirmat, pentru Orange Sport, că Toni Petrea continuă la echipă şi în sezonul următor. Totuşi, finanţatorul Gigi Becali i-a propus un alt contract tehnicianului dorit.

Contractul oferit de Gigi Becali antrenorului dorit la FCSB

Toni Petrea a ratat încă un titlu cu FCSB, iar în aceste săptămâni de după finalul sezonului a purtat discuţii cu conducerea echipei din Berceni. 

Dacă la finalul primului mandat, când CFR Cluj i-a luat faţa şi a câştigat campionatul, Toni Petrea a plecat de la echipă, deşi a continuat să fie dorit, acum situaţia s-a schimbat. 

Antrenorul a acceptat să continue pe banca tehnică şi în sezonul 2022-2023!

De altfel, Mihai Stoica anunţa, săptămâna trecută, că Toni Petrea este antrenorul FCSB, iar cei doi discutaseră programul echipei pentru pregătirea dintre sezoane. 

Totuşi, Toni Petrea a acceptat una dintre condiţiile lui Gigi Becali. Pentru a-i fi prelungit contractul, el a fost de acord cu o reducere a salariului.

Conform Fanatik, Toni Petrea va încasa 8.000 de euro lunar, cu 2.000 de euro mai puţin faţă de vechea înţelegere valabilă până la finalul sezonului recent încheiat. 

Conform sursei citate, părţile se pregătesc să semneze şi să înregistreze noul contract, care are, totuşi, bonusuri stipulate prin care principalul poate ajunge la suma obţinută din contractul anterior. 

”Păi dacă omul e campion? El poate să zică <<Băi, nu ţi-e rusine?! Sunt campion!>> Nu am cum să nu îl semnez pentru că el e campion! I-a fost furat titlul! Hai să vedem la anul ce se va întâmpla! Trebuie luaţi de la început! Va fi şi VAR!”, susţinea Gigi Becali, la Pro Arena, în urmă cu câteva săptămâni. 

Dacă Toni Petrea nu ar fi acceptat să continue alături de Gigi Becali, afaceristul ar fi avut două variante importante cu care să-l înlocuiască

Afla mai multe despre: gigi becalitoni petreafcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare