Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce au făcut jucătorii lui Edi Iordănescu imediat după eşecul de la Podgorica: ”De când am intrat în vestiar, la asta ne-am gândit”

Ce au făcut jucătorii lui Edi Iordănescu imediat după eşecul de la Podgorica: ”De când am intrat în vestiar, la asta ne-am gândit”
Comentarii

Alexandru Cicâldău a explicat motivele pentru eşecul României în Muntenegru şi a prefaţat meciul de marţi contra Bosniei.

Marţi, România va întâlni reprezentativa Bosniei, de la ora 21:45, meci cu ocazia căruia speră să facă uitat eşecul ruşinos din Muntengru, din prima etapă a noii ediţii din Liga Naţiunilor.

Cicâldău vrea să facă uitat eşecul de la Podgorica: ”De când am intrat în vestiar, la asta ne-am gândit”

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Zenica, Alex Cicâldău a dat asigurări că în duelul cu Bosnia, România va arăta total diferit, în bine, faţă de meciul cu Muntenegru.

Mijlocaşul central a subliniat faptul că actuala generaţie a naţionalei are calitate, dar îi lipseşte curajul şi că ratările consecutive la turneele finale apasă pe umerii jucătorilor.

”Nu cred că eram dărâmaţi (n.r. după Muntenegru). Eram dezamăgiţi, cum este normal. De când am intrat în vestiar acesta a fost primul lucru pe care l-am gândit, că trebuie să uităm acest meci şi să ne concentrăm la următorul. 

Nu ne-au ieşit multe lucruri. A fost un joc nereuşit, dar mâine cu siguranţă vom schimba faţa echipei şi vom arăta alt fotbal. 

Nu cred că această echipă nu are valoare. Cred că toată lumea ştie că avem valoare, doar că trebuie să facem lucruile mai bine.

Cred că avem lipsă de încredere puţin, pentru ca şi în trecut nu am reuşit să ne calificăm la şi s-au strâns rezultate negative şi asta ne apasă puţin.

Calitatea şi curajul cu siguranţă o să le vedeţi începând de mâine. Cred că asta ne-a lipsit. Au fost şi mai multe lcururi pe care nu le-am făcut cum trebuie.

Este diferenţă între naţionala U21 şi naţionala de seniori. Să fiţi siguri că împreună cu mister în fiecare zi muncim foarte mult şi vrem să arătăm o faţă a naţionalei care să arate că vrea şi că o să meargă la turneu final. 

Am stat de vorbă după meciul cu Muntenegru. Întotdeauna stăm de vorbă, ne spunem părerile şi încercăm să vedem unde greşim”, a declarat Cicâldău, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cicaldauechipa nationala 

viewscnt
Articole similare