Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu, atac dur asupra jucătorilor tineri convocaţi de Edi Iordănescu! ”A dat de unii mai buni, iar Olaru nici nu a atins-o!”

Dănuţ Lupu, atac dur asupra jucătorilor tineri convocaţi de Edi Iordănescu! ”A dat de unii mai buni, iar Olaru nici nu a atins-o!”
Comentarii

Dănuţ Lupu a avut o reacţie acidă la adresa jucătorilor tineri care au fost convocaţi de Iordănescu la naţională după eşecul cu Muntenegru.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă seară, la Podgorica, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Muntenegrului. În prima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor au marcat Mugosa ’66 şi Vukcevic ’87. Ambele goluri au venit după greşeli ale lui Chiricheş.

Fundaşul care evoluează în campionatul italian a fost aspru criticat după partida cu Muntenegru, iar mai multe voci din fotbalul românesc susţin că Vlad Chiricheş nu ar mai trebui să fie titular. 

Dănuţ Lupu a criticat prestaţia tinerilor jucători de la naţională şi l-a menţionat pe mijlocaşul Darius Olaru, despre care a spus că nu a atins mingea. 

”Nu cred că ar trebui să vorbesc de cei care vor să se retragă. E normal să se retragă. Problema e că pe cei care vin din urmă vrem 10 milioane, dar joacă cu Chindia.

A dat de unii mai buni, iar Olaru nici nu a atins-o. Trebuie să îi lăudăm mai puţin. Vinovate sunt cluburile, antrenorii, apoi selecţionerul şi FRF. CFR ia campionatul de 5 ani cu străini.

Cu românii ce faci? Generaţia noastră avea jucători din primăvara europeană, acum nu trecem de un tur preliminar”, a declarat Dănuţ Lupu, la PRO Arena.

Afla mai multe despre: românia-muntenegru-iordănescu-dănuţ lupu 

viewscnt
Articole similare