Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Adrian Mihalcea a semnat cu o echipă din Liga 1 după sezonul excelent de la Unirea Slobozia

EXCLUSIV Adrian Mihalcea a semnat cu o echipă din Liga 1 după sezonul excelent de la Unirea Slobozia
Comentarii

Adrian Mihalcea (45 de ani) s-a înţeles cu Chindia Târgovişte şi a semnat un contract pe un an.

EXCLUSIV Adrian Mihalcea a semnat cu o echipă din Liga 1 după sezonul excelent de la Unirea Slobozia

Chindia Târgovişte şi-a asigurat menţinerea în Liga 1 după un baraj dramatic cu Concordia Chiajna, câştigat la lovituri de departajare. După ce a rămas în Liga I, clubul a renunţat la serviciile antrenorului Emil Săndoi, căruia i-a expirat contractul.

După despărţirea de Săndoi, Chindia Târgovişte a bătuta palma cu Adrian Mihalcea! Antrenorul a semnat pe un an, anunţă, în exclusivitate, sursele Orange Sport. 

Reunirea lotului formaţiei dâmboviţene pentru pregătirea ediţiei 2022-2023 de Liga 1 este programată pentru luni, 13 iunie, când echipa se va antrena sub comanda lui Mihalcea. Stagiul de pregătire va avea loc în zona Braşovului, la sfârşitul acestei luni. Chindia va juca meciuri amicale cu Farul, Petrolul şi CS Mioveni.

Mihalcea, sezon excelent în Liga 2 cu Unirea Slobozia

Adrian Mihalcea a avut un sezon excelent la Unirea Slobozia, depăşind chiar şi aşteptările clubului.

Antrenorul a preluat-o pe Unirea Slobozia în decembrie 2020. În primul sezon a salvat echipa de la retrogradare după barajul dramatic cu Comuna Recea (0-2 în tur şi 3-0 în retur), iar în al doilea a dus echipa în play-off, unde a încheiat pe locul 6!

Mihalcea s-a născut chiar la Slobozia. A mai antrenat următoarele echipe: ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad, CS Mioveni şi Dinamo. De asemenea, a fost şi secundul lui Cosmin Contra la naţionala României, în perioada 2017-2019.

Comisia de Disciplină a amendat Chindia Târgovişte după barajul pentru Liga 1

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca gruparea Chindia Târgovişte să fie amendată cu 5000 de lei ca urmare a problemelor de la barajul pentru Liga 1 Casa Pariurilor, cu Concordia Chiajna.

La 29 mai, formaţia Chindia Târgovişte a câştigat la lovituri de departajare barajul cu echipa de eşalon secund Concordia Chiajna, astfel că s-a menţinut în Liga 1. În turul barajului, scorul a fost 2-1 pentru Concordia.

În retur, la finalul prelungirilor scorul era 1-0 (gol Chamed ‘90+1), adică 2-2 la general. S-a trecut la loviturile de departajare, unde Chindia au marcat Iacob, Passaglia, Chunchukov şi Celea. Pentru Concordia a marcat Llullaku, iar Sokovic şi Palmes au ratat. Meciul retur s-a încheiat 5-1 pentru Chindia, în urma loviturilor de departajare.

EXCLUSIV Adrian Mihalcea a identificat o problemă înainte de cele patru meciuri din Liga Naţiunilor: ”Exclus! Doar portarii din lot pot face asta”

Afla mai multe despre: adrian mihalceachindia targoviste 

viewscnt
Articole similare