Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Rusescu şi ”trădarea” anului! Fostul golgheter al FCSB-ului se pregăteşte pentru revenirea în România şi are două opţiuni: Liga 1 sau CSA Steaua

Raul Rusescu şi ”trădarea” anului! Fostul golgheter al FCSB-ului se pregăteşte pentru revenirea în România şi are două opţiuni: Liga 1 sau CSA Steaua

Fotbal intern

Comentarii

Raul Rusescu (33 de ani) a evoluat în ultimul sezon în Serie D, la Lamezia, unde a fost adus cu statut de vedetă, dar a marcat doar trei goluri, ducând la plecarea sa din Italia. Acum, fotbalistul se pregăteşte pentru o revenire în Liga 1 şi ar putea călca pe urmele fostului coechipier Adi Popa.

Aventura lui Raul Rusescu în Italia nu a fost de lungă durată, deşi atacantul român afirma iniţial că se simte foarte bine în Serie D, a patra ligă italiană, aproape de nivelul amatorilor.

Legitimat la Lamezia în ultimul sezon, fostul internaţional român a ajuns în ligile inferioare din Cizmă cu statut de vedetă, dar a marcat doar trei goluri.

Pe cât de mult părea că se distrează la Lamezia, pe atât de mult au scăzut prestaţiile fostului atacant de la naţională, motiv pentru care acesta a decis să se întoarcă în România.

Conform Prosport, Raul Rusescu şi-ar fi reziliat contractul cu formaţia din Serie B în ultimele zile şi ar fi decis să revină în România şi să înceapă o nouă aventură în Liga 1.

Totuşi, fostul golgheter de la FCSB ar putea fi şi ”trădătorul” anului, dacă alege să calce pe urmele fostului coleg Adi Popa şi să semneze cu rivalii de la CSA Steaua.

Raul Rusescu şi ”trădarea” anului

”Militarii” l-au mai dorit pe Rusescu şi înainte ca acesta să plece în Italia, cât timp atacantul de 33 de ani se antrena cu Voluntari, dar acesta a preferat să dea curs ofertei din Serie D.

În cazul în care va accepta să se ducă la rivala FCSB-ului, Rusescu va fi supus aceloraşi declaraţii ca fostul său coechipier.

"Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanţa, la Ovidiu. Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Adi Popa e tare dacă a dat două goluri în meciul cu Chiajna.

Echipa i-a mai aparţinut Ministerului Apărării şi şi-a găsit un investitor. Ce facem acum? Dăm copy-paste?

Doar că Adi Popa am auzit că a zis că e jucător profesionist. Eu zic că nu e jucător profesionist, pentru că e plătit din bugetul de stat.

El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naţionale. Nu este jucător profesionist, echipele profesioniste joacă în Liga I şi nu încasează bani de la bugetul unui minister.

Nu încasează nimeni salarii nici de la primării" , spunea MM Stoica, la Orange Sport, în urma unei duble marcate de ”Motoretă”.

Afla mai multe despre: raul rusescu 

viewscnt
Articole similare