Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu îi arată lui Edi Iordănescu unde greşeşte! "M-am gândit că învaţă din greşelile celorlalţi". Jucătorul lăsat pe bară care ar fi meritat convocarea | EXCLUSIV

Dorinel Munteanu îi arată lui Edi Iordănescu unde greşeşte! "M-am gândit că învaţă din greşelile celorlalţi". Jucătorul lăsat pe bară care ar fi meritat convocarea | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Cel mai selecţionat fotbalist român din istoria naţionalei, Dorinel Munteanu, susţine că selecţionerul Edward Iordănescu a comis o greşeală la meciurile naţionalei.

Dorinel Munteanu, despre naţionala lui Edi Iordănescu

  • România va întâlni Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, de la ora ora 21:45, şi Muntenegru, marţi, 14 iunie, tot de la ora 21:45, ambele meciuri pe Stadionul Giuleşti, în grupele Ligii Naţiunilor. Tricolorii sunt ultimii în grupă, fără puncte. 

După două înfrângeri în primele meciuri din Liga Naţiunilor, în care a schimbat toate liniile şi sistemul de joc la un meci la altul, Edi Iordănescu este atenţionat de Dorinel Munteanu. 

Antrenorul Oţelului Galaţi i-a transmis că face o greşeală, pentru că schimbă echipa de start radical şi nu se foloseşte de un grup restrâns de jucători. 

"Sincer, nu mai aştept nimic de la Edi Iordănescu, doar de la jucători. Ei au arătat ceva la ultimul joc (n.r. - cu Bosnia, 0-1), iar în faţa suporterilor noştri mă aştept să facă un meci bun. Nu mă sperie Finlanda, mă gândesc la echipa noastră, e la noi problema. Niciodată Finlanda nu s-a comparat cu noi. Important e cum a capacitat Edi jucătorii, e important cum arată naţionala în seara asta.

Cred că va juca un clasic 4-3-3, ce ştie Edi cel mai bine, ce a jucat şi la CFR. Nu cred că va juca din nou cu trei fundaşi. Naţionala noastră e la fel de ezitantă, n-am văzut nimic stabil. Multe schimbări, altă formaţie, n-am înţeles nimic, dar poate înţelegem ceva din seara asta. 

M-am gândit că învaţă din greşelile celorlalţi antrenori, că formează un schelet, dar văd că discursul lui Edi se schimbă de la joc la joc. Dacă facem selecţie de la joc la joc, nu mai facem un grup unit, aşa nu se poate. 

Niciodată România nu are faţă de ultimul loc în grupa asta, nu suntem sub Armenia, Islanda, Macedonia, Muntenegru. La noi e calitate, câţiva jucători din naţională joacă în străinătate. La alte echipe, sunt câţiva jucători în străinătate, Armenia, Macedonia, Muntenegru. 

E o problemă din interior. Ne trebuie stabilitate la naţională, un schelet fotbalistic, pe care ne putem baza, 10-15 jucători care să fie în lot la fiecare acţiune. Promovări, veniri, nu mai revin la naţională... Nu e niciun rezultat bun. 

Doar în mandatul lui Edi, aceste schimbări au dus la dezastrul naţionalei. Jucând din trei în trei zile nu e un argument. Niciodată nu o să avem rezultate schimbând jucători pe bandă rulantă", a declarat Dorinel Munteanu pentru Orange Sport. 

De asemenea, principalul de la Oţelul Galaţi e de părere că Ciprian Deac, proaspăt campion cu CFR Cluj, ar fi meritat un loc în lotul pentru Liga Naţiunilor. 

"Deac era logic să fie chemat la naţională, dar cred că avem jucători peste Săpunaru şi Tamaş", a mai spus Dorinel Munteanu. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanuedi iordanescuromania finlanda 

viewscnt
Articole similare