Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu pleacă de la Cluj cu un fotbalist de la CFR! Rapid transferă un fotbalist din naţionala olimpică a României | ULTIMA ORĂ

Mutu pleacă de la Cluj cu un fotbalist de la CFR! Rapid transferă un fotbalist din naţionala olimpică a României | ULTIMA ORĂ

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu îşi continuă munca pentru Rapid Bucureşti şi în pragul meciului său de retragere, din cadrul Sports Festival. Aflat la Cluj-Napoca, antrenorul vrea să revină la Bucureşti cu un fotbalist de la campioana Ligii 1, CFR.

Pe cine poate transfera Rapid Bucureşti de la CFR Cluj

Echipele din Liga 1 s-au pus pe transferuri pentru noul sezon. Loturile se schimbă de la o zi la altă, iar Rapid Bucureşti nu face excepţie. După ce a rupt legătura cu anumiţi jucători din echipă, clubul giuleştean îşi doreşte să facă transferuri, pentru un obiectiv îndrăzneţ în noul sezon. 

Rapid Bucureşti s-a întărit prin venirea lui Dan Şucu în acţionariat, iar afaceristul e dispus să plătească pentru dorinţele preşedintelui Daniel Niculae şi atrenorului Adrian Mutu

Aflaţi la Cluj, cei doi se pot întoarce cu acordul unor jucători. Conform Playsport, "Briliantul" îi are trecuţi pe agenda sa şi pe fundaşul stânga de la CFR Cluj, Florin Ştefan, şi mijlocaşul Chindiei Târgovişte, Marco Dulca. 

Florin Ştefan nu şi-a câştigat statutul de titular la CFR Cluj, unde Mario Camora a pus stăpânire pe postul de fundaş stânga, şi e dispus să plece de sub comanda lui Dan Petrescu, deşi mai are contract până în 2024. 

Mai mult, după venirea lui Karlo Brucic, concurenţa s-a mărit în partea stângă a defensivei, iar Rapid Bucureşti poate fi o soluţie oportună pentru fundaşul român care a jucat în echipa olimpică a României la Tokyo. 

Daniel Niculae se află şi el la Cluj, pentru a rezolva transferurile dorite de Rapid. Un alt fotbalist dorit este mijlocaşul central Marco Dulca, cel care e dispus să se despartă de Chindia Târgovişte pentru a veni în Giuleşti. 

"Sincer, sper să pot pleca împreună cu Adrian Mutu de aici, chiar mi-aş dori să fac pasul la o echipă precum Rapid, o echipă de tradiţie, dacă nu în România, în străinătate. Chiar simt acest lucru, că e momentul să plec de la Chindia, poate voi vorbi şi cu Mutu acum, după acest meci, dar vom vedea.

Ei trebuie să plătească şi o clauză de reziliere pe care o am, iar după acest lucru voi fi jucătorul lor, dacă se activează această clauză”, a declarat Marco Dulca, la Pro Arena.

Primul transfer al verii la Rapid a fost Paul Iacob, cel care a fost la un pas de FCSB, dar mutarea a picat din cauza impresarului său.

Afla mai multe despre: adrian mutucfr clujrapid bucurestiflorin stefantransferuri rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare