Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am plecat cu şansa a treia”. Mutu, discurs tăios la adresa naţionalei României: ”Aici e o meteahnă de-a noastră în ultimii ani”

”Am plecat cu şansa a treia”. Mutu, discurs tăios la adresa naţionalei României: ”Aici e o meteahnă de-a noastră în ultimii ani”
Comentarii

Adrian Mutu a analizat prestaţia României din Bosnia şi şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la faptul că Edi Iordănescu a efectuat şapte schimbări în echipa de start faţă de meciul cu Muntenegru.

România a început cum nu se poate mai rău noul parcurs din Liga Naţiunilor, cu două eşecuri în primele două etape, ambele în deplasare.

După ce a pierdut cu Muntenegru (0-2), reprezentativa condusă de Edi Iordănescu a plecat şi din Bosnia fără niciun punct (0-1).

”Am plecat cu şansa a treia”. Mutu, discurs tăios la adresa naţionalei României: ”Aici e o meteahnă de-a noastră în ultimii ani” 

Adrian Mutu a comentat evoluţia echipei naţionale, despre care a precizat că a plecat cu şansa a doua sau chiar a treia în grupa de Liga Naţiunilor.

La partida cu Bosnia, Edi Iordănescu a efectuat şapte schimbări în formula de start faţă de meciul cu Muntenegru, dar deznodământul a fost similar.

Fostul mare atacant al echipei naţionale a sesizat şi faptul că jucătorii ofensivi nu au fost mai cinici în careul advers.

”Echipele sunt apropiate valoric în grupa noastră, dar cred că am plecat cu şansa a doua, dacă nu chiar cu a treia.

Chiar dacă a fost un joc bun şi a fost, într-adevăr un joc mai bun decât cel cu Muntenegru, echipa României trebuie să joace mai bine pentru a lua puncte

Ba da (n.r. dacă şapte schimbări în echipă sunt multe). Probabil şi din cauza faptului că vom juca patru meciuri în 10 zile. Poate şi din această cauză au făcut foarte multe schimbări. Chiar şi aşa, sunt foarte multe.

Şi eu când eram la echipa naţională, chiar dacă aveam şi 3 meciuri în 9 zile, nu îmi amintesc ca selecţionerul de atunci să efectueze atât de multe schimbări.

Ca să construieşti un nucleu, trebuie ca acesta să se consolideze în timp şi asta se face cu jocuri, neavând timp mult să îi antreneze.

De aceea se văd şi anumite sincope în exprimarea echipei şi asta s-a văzut şi în prima repriză. După ce repriza a doua, selecţionerul a efectuat patru schimbări, a şi schimbat sistemul în 4-4-2, şi România s-a exprimat cu mai mult curaj.

Am ajuns şi în careul advers, dar aici e o meteahnă de-a noastră în ultimii ani că nu reuşim să profităm de ocaziile pe care ni le creem. Şi jucătorii cred că simt asta”, a declarat Mutu, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: mutuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare