Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec şi Octavian Popescu s-au luat în gură cu suporterii după meci. Chiricheş a intervenit şi i-a trimis la vestiare

Denis Alibec şi Octavian Popescu s-au luat în gură cu suporterii după meci. Chiricheş a intervenit şi i-a trimis la vestiare
Comentarii

România a fost învinsă şi în al doilea meci din această ediţie a Nations League, scor 0-1, de Bosnia şi Herţegovina.

Denis Alibec şi Octavian Popescu s-au luat în gură cu suporterii după meci. Chiricheş a intervenit şi i-a trimis la vestiare

România a fost învinsă de Bosnia în al doilea meci din grupele Nations League, după ce a irosit o multitudine de ocazii, cele mai importante prin Burcă şi Puşcaş. Şansele ratate de ”tricolori” s-au răzbunat, iar gazdele au dat lovitura pe final de meci, reuşind să îşi treacă în cont prima victorie din această ediţie a competiţiei.

România a fost susţinută în Bosnia de aproximativ 300 de fani. În total, pe stadion, au fost prezenţi peste 7.000 de spectatori. 

La finalul partidei, suporterii au fost nemulţumiţi de prestaţia tricolorilor. Denis Alibec şi Octavian Popescu nu au acceptat reproşurile şi s-au luat în gură cu suporterii prezenţi la partidă. 

Tânărul Octavian Popescu a avut un schimb de replici cu suporterii, moment în care a interveni Sergiu Hanca şi l-a îndepărtat din zona respectivă, anunţă gsp.ro. De asemenea, Alibec a fost un car de nervi. Căpitanul Vlad Chiricheş a intervenit şi i-a trimis pe jucători la vestiar! 

Ce a spus Edi după meci:

”Le-am spus băieţilor după meci că atât timp cât atitudinea e cea corectă, atunci eu sunt pregătit să-mi asum responsabilitatea pentru rezultat. Am avut altă atitudine, altă determinare, în care am avut momente bune şi foarte bune. Cred că sunteţi la acelaşi sentiment cu mine, meritam minim un punct. Am avut ocaziile mai mari.

Poate am avut puţin ghinion şi lipsă de inspiraţie. Dacă marcam primii, cred că discutam altfel acum. Din păcate, a venit acel gol în care am gestionat greşit faza. A trebuit să reacţionez şi am schimbat patru jucători.

Am avut şi ghinion, Alibec intră şi e suspect de ruptură. Cinste lui, a alergat şi într-un picior, a încercat să ne ajute. O să cred în ei necondiţionat, atât timp cât există atitudine şi determinare. Trebuie să facem 6 puncte în următoarele două meciuri”, a spus Edi Iordănescu la Antena 1.

Clasament: 1. Finlanda- 4 puncte, 2. Bosnia – 4, 3. Muntenegru – 3 puncte, 4. România – niciun punct.

 

Afla mai multe despre: alibecpopescunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare