Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a răbufnit după presiunile puse de Gigi Becali cu privire la Octavian Popescu: ”Pentru unii contează banul şi să creştem cota jucătorilor”

Edi Iordănescu a răbufnit după presiunile puse de Gigi Becali cu privire la Octavian Popescu: ”Pentru unii contează banul şi să creştem cota jucătorilor”
Comentarii

Edi Iordănescu a avut un răspuns tranşant cu privire la afirmaţiile lui Gigi Becali din ultimele zile pe seama lui Octavian Popescu.

Octavian Popescu a devenit subiectul unui schimb de replici dure între Gigi Becali şi Edi Iordănescu.

Patronul celor de la FCSB l-a criticat pe selecţioner că nu l-a băgat pe ”Maradona” niciun minut în eşecul cu Muntenegru, scor 0-2.

La următoarea partidă, Edi Iordănescu a luat în seamă ”sfaturile” fostului său conducător şi l-a introdus pe fotbalistul de 19 ani în minutul 74.

Prestaţia acestuia a fost una ştearsă, astfel că deznodământul partidei cu Bosnia a fost similar, un nou eşec, scor 0-1.

Edi Iordănescu, furios după presiunile puse de Gigi Becali cu privire la Octavian Popescu: ”Pentru unii contează banul şi să creştem cota jucătorilor”

La finalul meciului de la Zenice, selecţionerul echipei naţionale a răbufnit pe seama acestui subiect şi a explicat de ce intrarea lui Octavian Popescu nu s-a simţit în jocul României.

De asemenea, Edi Iordănescu a cerut răbdare cu tânărul jucător al FCSB-ului şi a trimis ”săgeţi” către Gigi Becali, care l-ar împinge pe acesta la echipa naţională ca să îi crească cota.

”Un copil foarte talentat, care are sprijinul meu, încrederea mea, marjă de progres, dar trebuie să îşi parcurgă etapele de creştere cum trebuie.

E destul de fragil, nu are putere, nu poate înlănţui efortul, nu poate duce contrastele din punct de vedere defensiv. E nevoie de fotbal total, dar încet, încet îl putem câştiga şi poate deveni unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei.

Trebuie să avem răbdare, dacă vrem presiune, să o facă cine vrea, la mine nu ajunge. Ştiu că pentru fiecare contează banul, dar pentru mine contează echipa naţională şi mai puţin împingerea jucătorilor ca să le creştem cota”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă de după meci.  

De asemeneam, selecţonerul României a vorbit şi despre suporteri, care au cerut explicaţii jucătorilor, stârnind reacţia lui Octavian Popescu.

”Din nou am avut azi o prezenţă importantă de suporteri şi le mulţumesc în numele echipei”, a adăugat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: octavian popescuedi iordanescugigi becali 

viewscnt
Articole similare