Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

L-a contactat FRF pe Costel Gâlcă? Cum a răspuns fostul antrenor al FCSB-ului

L-a contactat FRF pe Costel Gâlcă? Cum a răspuns fostul antrenor al FCSB-ului
Comentarii

Costel Gâlcă a fost întrebat dacă a fost contactat de conducerea FRF-ului, în contextul în care au existat zvonuri că ar fi fost dorit selecţioner.

Antrenorul în vârstă de 50 de ani este în continuare liber de contract, după ce în februarie 2022 s-a despărţit de Al-Hazem. Despre el au apărut zvonuri că ar fi fost dorit de FRF pe banca naţionalei României.

Prezent la evenimentul în care Steaua a aniversat 75 de ani de la înfiinţare, Gâlcă a fost întrebat dacă a fost contactat de cei din conducerea FRF.

A fost sau n-a fost contactat Costel Gâlcă de FRF?

Fost internaţional român în Generaţia de Aur, Costel Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat titlul cu FCSB, în 2015. De altfel, în acel sezon a câştigat cu FCSB toate trofeele interne.

Ulterior, a lăsat o impresie bună ca antrenor la Espanyol, dar şi la Vejle, în Danemarca, unde echipa şi-a depăşit condiţia.

După plecarea lui Mirel Rădoi, în noiembrie 2021, numele lui Costel Gâlcă a apărut în discuţiile despre posibili înlocuitori. Ba chiar s-a zvonit că FRF l-ar fi contactat.

Însă Costel Gâlcă spune acum că nimeni din FRF nu l-a sunat şi n-a purtat vreo discuţie despre preluarea echipei naţionale.

ReporterL: Aţi avut vreodată ofertă de la FRF?
Gâlcă: N-am avut...

Reporter: Nu v-a contactat nimeni înainte să fie instalat Iordănescu?
Gâlcă: Nu, pe mine, nu! Poate din staff-ul meu, dar pe mine, direct, nu.

Cu 68 de meciuri la echipa naţională, Costel Gâlcă a comentat şi startul ratat pe care l-a avut România în această campanie din Liga Naţiunilor.

Fostul mijlocaş susţine că tot fotbalul românesc are nevoie de un restart şi ar trebui lucrat intens inclusiv la mentalitatea jucătorilor.

”Strategia în fotbalul românesc trebuie schimbată, mentalitatea jucătorului nostru trebuie schimbaă, pentru că mergem afară şi nu putem juca în campionate de top. Nu putem să ne menţinem şi asta e dureros pentru noi, pentru că pe vremea mea jucam foarte mulţi ”afară”, a comentat Costel Gâlcă.

Afla mai multe despre: galca 

viewscnt
Articole similare