Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului Christopher Braun: ”Îi urăm bun venit”

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului Christopher Braun: ”Îi urăm bun venit”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, marţi seară, că fundaşul Christopher Braun s-a alăturat echipei clujene.

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului Christopher Braun: ”Îi urăm bun venit”

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Ardelenii se pregătesc acum să atace obiectivul suprem: grupele Ligii Campionilor.

Dan Petrescu a cerut mai mulţi jucători pentru ca echipa să poată ataca preliminariile Champions League. Antrenorul şi-a dat acordul pentru primul jucător: Christopher Braun. 

Christopher Braun, fundaş dreapta neamţ cu origini ghaneze, care joacă din octombrie 2020 la FC Botoşani, a ajuns în curtea campioanei României.

“Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul fundaşului dreapta Christopher Braun. Fostul fotbalist al celor de la FC Botoşani a semnat cu CFR Cluj încă din iarnă, iar astăzi s-a alăturat lotului nostru şi a început pregătirea alături de băieţi!”, este anunţul clujenilor.

FC Botoşani a anunţat la 28 mai despărţirea de Braun.

  • 1 gol şi 6 pase decisive a reuşit Braun în tricoul lui FC Botoşani, în cele 62 de meciuri în care a evoluat. 

Panduru şi Zotta pun la îndoială transferul lui Christopher Braun

„Nu ştiu cât te întăreşti cu Braun. Nici Meleke nu mi se părea foarte slab, în aşa hal încât să nu joace nicio secundă. Tot un fel de Meleke şi e şi Braun”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport. 

„Dacă vrei să joci în grupele Champions League, nu aduci un fundaş puţin mai bun decât ăia pe care îi ai deja. Trebuie să fie de două ori mai bun!”, a completat şi Constantin Zotta.

Christopher Braun a ajuns la CFR Cluj în toamna lui 2020, după o ultimă aventură în Grecia, la OFI Creta.

În afara noilor transferuri, CFR Cluj s-a şi despărţit de mai mulţi jucători. Nu mai puţin de nouă fotbalişti şi-au încheiat conturile cu ardelenii: Billel Omrani, Runar Mar Sigurjonsson, Mateo Susic, Alexandru Chipciu, Hadi Sacko, Rareş Ispas, Kristian Dimitrov, Cristian Neguţ şi Orman Davis.

Concluzia lui Susic după ce i-a învins pe ”tricolori”: ”Nu au fost pe teren”. Bosniacul le ţine pumnii colegilor de la CFR Cluj: ”Cred că România bate Finlanda”

Afla mai multe despre: cfr clujchristopher braun 

viewscnt
Articole similare