Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Susic după ce i-a învins pe ”tricolori”: ”Nu au fost pe teren”. Bosniacul le ţine pumnii colegilor de la CFR Cluj: ”Cred că România bate Finlanda”

Concluzia lui Susic după ce i-a învins pe ”tricolori”: ”Nu au fost pe teren”. Bosniacul le ţine pumnii colegilor de la CFR Cluj: ”Cred că România bate Finlanda”
Comentarii

Mateo Susic, componentul formaţiei CFR Cluj, a reacţionat la finalul partidei de la Zenice, în care Bosnia a învins-o pe România, scor 1-0.

Echipa naţională condusă de Edi Iordănescu a înregistrat un nou eşec în Liga Naţiunilor, fiind al patrulea meci fără victorie de la venirea actualului selecţioner, record negativ nemaiîntâlnit în istoria de 100 de ani a primei reprezentative a României.

La finalul jocului de la Zenice, Mateo Susic, internaţionalul bosniac al formaţiei CFR Cluj, a tras concluziile după victoria obţinută de selecţionata ţării sale.

Fotbalistul campioanei CFR Cluj i-a avut ca adversari pe mai mulţi colegi de la echipa de club, printre care Cristian Manea, Andrei Burcă sau Mario Camora.

Deşi a fost fericit pentru prima victorie a Bosniei în grupa de Liga Naţiunilor, Susic consideră că România poate juca mai bine şi poate să câştige următorul meci, cel cu Finlanda.

”Am fost foarte fericit după meci. E prima victorie după nouă meciuri şi suntem foarte fericiţi.

(n.r. despre România) Cred că primele 20 de minute nu au fost pe teren, nu ştiu ce s-a întâmplat. Noi am jucat foarte bine şi după greşeala noastră, când Puşcaş a avut o ocazie foarte mare, ei au început să joace mai bine. Au avut ceva ocazii, dar în repriza a doua ne-am făcut treaba. Am dat gol şi nu am primit. Am câştigat şi am luat trei puncte. 

Ei au 0 puncte, dar diferenţa de noi, de patru puncte, nu e mare. Au rămas patru meciuri, am jucat doar doar două şi vedem ce se întâmplă la următorul meci. Cred că România bate Finlanda. 

(n.r. ai vorbit cu românii?) Normal, şi cu jucătorii de la CFR şi de la alte echipe şi am fost foarte fericit după meci, iar ei supăraţi un pic, dar asta e viaţa, mergem înainte. Şi noi am avut o perioadă foarte grea, la fel ca ei acum, dar eu cred că România poate să joace mai bine. 

Eu sunt ca la antrenament acolo cu Camora, dar asta e, Viaţa tot se schimbă. Ieri am fost împreună, azi am jucat împotriva”, a declarat Susic, după meci.

Afla mai multe despre: susicechipa nationalacfr cluj 

viewscnt
Articole similare