Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă s-a implicat în pregătirea jocului cu Bosnia? Edi Iordănescu nu a avut încotro şi a dezvăluit: ”Eu l-am rugat”

Mihai Stoichiţă s-a implicat în pregătirea jocului cu Bosnia? Edi Iordănescu nu a avut încotro şi a dezvăluit: ”Eu l-am rugat”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

Mihai Stoichiţă s-a implicat în pregătirea jocului cu Bosnia? Edi Iordănescu nu a avut încotro şi a dezvăluit: ”Eu l-am rugat”

Expertul Orange Sport, Cornel Dinu, a sesizat schimbarea în bine propusă de selecţionerul Edward Iordănescu, dar consideră că "a fost suflată" de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă. 

Mihai Stoichiţă a negat de fiecare dată că se bagă peste antrenorii de la loturile naţionale.

Edi Iordănescu, selecţionerul României, nu a evitat subiectul la conferinţa de presă şi a declarat că l-a rugat pe Stoichiţă să studieze adversarul, dar de partea tehnică s-a ocupat doar el. 

”În ce îl priveşte pe Stoichiţă, dacă aţi şti cât trag eu de el să vina şi să fie mai aproape de noi şi respinge sau fuge sau găseşte scuze ca să nu... Când e vorba despre interesul echipei naţionale, cand e vorba de România, pentru mine nu există orgoliu. Oricine poate ajuta, e binevenit.

Când ai oameni care au experienţă, cu care poţi să vorbeşti, cu care poţi să te sfătuieşti, efectiv trebuie să fii naiv să nu faci treaba asta! De fiecare dată când am avut un adversar, personal l-am rugat să se uite să vadă adversarul şi să îmi spună nişte concluzii. Tot timpul l-am chemat lânga mine şi lângă staff-ul meu... 

Pun eu acum întrebarea retorică, chiar în 12 ani ca antrenor nu m-aţi cunoscut destul de bine? Am permis eu cuiva să ia decizii în ce priveşte partea tehnică peste mine? Măcar din punctul ăsta de vedere trebuie să fiţi conştienţi că tot ce înseamnă decizii tehnice, îmi aparţin în totalitate!

Domnul Stoichiţă e binevenit să ne fie alaturi şi azi l-am chemat de dimeaţă, am băut cafeaua împreună şi am pvoestit puţin despre abordare, sunt lucruri fireşti, normale”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă. 

Clasament: 1. Finlanda- 4 puncte, 2. Bosnia – 4, 3. Muntenegru – 3 puncte, 4. România – niciun punct.

Programul meciurilor României din luna iunie în Liga Naţiunilor

Sâmbătă 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica): Muntenegru - România 2-0

Marţi 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino Polje (Zenica): Bosnia şi Herţegovina - România 1-0

Sâmbătă 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România - Finlanda

Marţi 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România - Muntenegru

Denis Alibec şi Octavian Popescu s-au luat în gură cu suporterii după meci. Chiricheş a intervenit şi i-a trimis la vestiare

Afla mai multe despre: mihai stoichitaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare