Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Regret” Reacţia lui George Puşcaş după înfrângerea cu Bosnia! + Mesaj pentru vestiarul tricolor: ”Nu putem merge cu capul plecat!”

”Regret” Reacţia lui George Puşcaş după înfrângerea cu Bosnia!  + Mesaj pentru vestiarul tricolor: ”Nu putem merge cu capul plecat!”
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de selecţionata Bosniei, într-un meci din Grupa a 3-a a Diviziei B din Liga Naţiunilor.

”Regret” Reacţia lui George Puşcaş după înfrângerea cu Bosnia!  + Mesaj pentru vestiarul tricolor: ”Nu putem merge cu capul plecat!”

George Puşcaş a declarat, marţi seară, după meciul României cu Bosnia, scor 0-1, că el şi colegii săi au jucat mai bine decât în partida precedentă şi au simţit că pot face mai mult.

„Am simţit că putem să facem mai mult. Regret ratările pentru că puteam deschdie scorul, dar ăsta e fotbalul. Sper să ne intre mai repede. Acum nu avem ce să facem, trebuie să trecem peste. 

Nu sunt în măsură să spun care e problema, trebuie să fim o echipă şi să dăm fiecare ce e mai bun pe postul pe care jucăm. Doar aşa o să apară rezultate. Trebuie să trecem cât mai repede de meciul ăsta. Ăsta e fotbalul, câştigi, pierzi, dar nu poţi merge cu capul plecat”, a declarat George Puşcaş la finalul meciului cu Bosnia.

Edi Iordănescu, după eşecul din Bosnia

„Le-am spus deja băieţilor şi la început, şi la final, că atât timp cât atitudinea e cea corectă şi muncim, atunci eu sunt pregătit să îmi asum total responsabilitatea. Am arătat bine, incomparabil faţă de primul meci. Am avut atitudine, am avut curaj.

Din punctul meu de vedere, meritam cel puţin un punct. Din păcate, plecăm fără puncte. Dar sunt ferm pe poziţii, un mesaj de forţă. Vrem toate punctele din meciurile de acasă. Am stat bine în prima repriză, am avut consistenţă”, a spus Edi Iordănescu. 

Programul meciurilor României din luna iunie în Liga Naţiunilor

Sâmbătă 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica): Muntenegru - România 2-0

Marţi 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino Polje (Zenica): Bosnia şi Herţegovina - România 1-0

Sâmbătă 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România - Finlanda

Marţi 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România - Muntenegru

  • Clasamentul grupei din Liga Naţiunilor: 1. Finlanda- 4 puncte, 2. Bosnia – 4, 3. Muntenegru – 3 puncte, 4. România – niciun punct.
Denis Alibec şi Octavian Popescu s-au luat în gură cu suporterii după meci. Chiricheş a intervenit şi i-a trimis la vestiare
 

Afla mai multe despre: nationala romanieigeorge puscas 

viewscnt
Articole similare