Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări în lotul României. Edi Iordănescu s-a hotârăt pe cine se bazează în meciul cu Finlanda

Schimbări în lotul României. Edi Iordănescu s-a hotârăt pe cine se bazează în meciul cu Finlandagalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Meciul România - Finlanda, din etapa cu numărul trei a grupelor Ligii Naţiunilor, va putea fi urmărit sâmbătă, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Selecţionerul Edward Iordănescu a ales lotul pentru partida din această seară. Spre deosebire de partida din Bosnia şi Herţegovina, vor fi acum pe foaia de joc Aioani, Olaru, Ştefănescu şi Mitriţă.

Tricolorii care nu se mai află printre cei 23 de jucători sunt Andrei Ivan, Denis Alibec, Ştefan Târnovanu şi Cristi Manea.

România a rămas fără victorie în mandatul lui Edi Iordănescu, după 0-1 în Bosnia.

Edi Iordănescu a început dezamăgitor mandatul de selecţioner al României. România a rămas fără victorie în mandatul lui Edi Iordănescu, după 0-1 în Bosnia. Încă un eşec i-ar putea fi fatal noului selecţioner.  

FRF a vândut toate biletele pentru România - Finlanda, al treilea meci al „tricolorilor” din grupa de Nations League.  Şi meciul cu Muntenegru (marţi, 14 iunie) este aproape de sold-out. Doar 1.800 de bilete mai sunt disponibile, anunţă Federaţia.

Clasament: 1. Finlanda- 4 puncte, 2. Bosnia – 4, 3. Muntenegru – 3 puncte, 4. România – niciun punct.

Ce spune Edi Iordănescu despre selecţie

"Spun, cu sinceritate, că dacă nu exista acea clauză pe care mi-am asumat-o şi acceptat-o, exista posibilitatea să intervin într-o manieră complexă şi dură, chiar şi în ceea ce priveşte selecţia. 

Dacă am fi apelat la jucători de 36, 37 de ani, am fi spus cum construim noi campania viitoare, pentru EURO? Când ăla e de fapt obiectivul major cu jucători care nu vor mai putea fi în momentul ăla acolo, că vor avea  40 de ani", a declarat Iordănescu junior, înaintea partidei cu Finlanda. 

Ce a mai putut spune Edi Iordănescu după criticile primite! "Am văzut prin ce au trecut şi colegii dinaintea mea"
 

Afla mai multe despre: nationala romanieiedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare