Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a mai putut spune Edi Iordănescu după criticile primite! "Am văzut prin ce au trecut şi colegii dinaintea mea"

Ce a mai putut spune Edi Iordănescu după criticile primite! "Am văzut prin ce au trecut şi colegii dinaintea mea"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României, Edward Iordănescu, a vorbit şi despre criticile care l-au vizat, după înfrângerile cu Muntenegru şi Bosnia.

Edi Iordănescu, înainte de România - Finlanda

  • România va întâlni Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, de la ora ora 21:45, şi Muntenegru, marţi, 14 iunie, tot de la ora 21:45, ambele meciuri pe Stadionul Giuleşti, în grupele Ligii Naţiunilor. Tricolorii sunt ultimii în grupă, fără puncte. 

În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu nordicii, Edi Iordănescu a fost întrebat despre cum a perceput criticile de după primele partide oficiale. Selecţionerul nu a ripostat şi a ales să-şi arate susţinerea faţă de lotul condus. 

"Cu siguranţă îmi doream un debut semnificativ mai reuşit. În acelaşi timp, meseria mea cere echilibru, cere maturitate şi sunt foarte conştient că în fotbal totul e posibil.

Am fost pregătit pentru orice fel de scenariu, realitatea e că am văzut prin ce au trecut şi colegii dinaintea mea şi asta m-a făcut să fiu pregătit şi pentru astfel de momente. Încrederea mea rămâne puternic nezdruncinată şi, la fel, cu speranţa că un rez pozititv poate schimba situaţia, se poate schimba în favoarea noastră", a declarat Edi Iordănescu. 

Cu 30 de jucători convocaţi, Edi Iordănescu vrea să găsească formula ideală pentru prima victorie din Liga Naţiunilor. 

"Chiar am surprins discuţii în sensul ăsta între ei, ştiu că au nevoie de un rezultat pozitiv pentru un declic. În Bosnia, au fost lucruri asumate, cu toate că mie nu-mi place să schimb foarte mult de la un joc la altul, pentru că afectează chimia jocului fără doar şi poate,. 

Să aliniem cel mai bun 11 (n.r. - cu Finlanda), care poate să între să se bată, să se lupte, să alerge, să muncească, pentru că doar aşa avem şansa unui rezultat pozitiv", a mai spus Iordănescu junior. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania finlanda 

viewscnt
Articole similare