Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta ajunsă în dizgraţie la U Craiova se transferă tot în play-off! Revoluţie la echipă | EXCLUSIV

Vedeta ajunsă în dizgraţie la U Craiova se transferă tot în play-off! Revoluţie la echipă | EXCLUSIV
Comentarii

Se pregătesc schimbări şi la nivelul lotului la Universitatea Craiova, nu doar pe banca tehnică, acolo unde Laurenţiu Reghecampf are zilele numărate. Un veteran al oltenilor pleacă de la echipă şi poate ajunge tot în play-off-ul Ligii 1.

FC Argeş poate transfera de la Universitatea Craiova

E perioada schimbărilor la Universitatea Craiova, care a ratat încă un sezon. Fără titlu, Cupa României şi doar cu o calificare în preliminariile Conference League, Mihai Rotaru s-a hotărât să schimbe liniile la echipă. 

Conform ultimelor informaţii, Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu finanţatorul asupra plecării de la echipa de pe "Ion Oblemenco", iar Mirel Rădoi e pregătit să-i ia locul. 

Plecări vor exista şi din lotul "leilor". Pe finalul lunii trecute, preşedintele Sorin Cârţu confirma primele despărţiri de Universitatea Craiova. 

Doi dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani părăsesc lotul. Marius Constantin (37 de ani) şi Alexandru Mateiu (32 de ani) au ajuns la final de contract şi nu vor fi păstraţi

Conform informaţiilor Orange Sport, fundaşul central a atras interesul altei echipe din play-off. Marius Constantin se poate transfera la FC Argeş, care trece printr-o revoluţie la nivelul lotului, după parcursul slab din play-off-ul recent încheiat. 

Transferat în 2020 de la Gaz Metan, Marius Constantin a fost om de bază la Universitatea Craiova. Totuşi, după accidentarea gravă suferită, şi-a pierdut locul de titular. 

Pentru olteni a jucat în 65 de meciuri, iar acum poate deveni titular la FC Argeş, care face transferuri după disponibilizările din lotul antrenat de Andrei Prepeliţă. 

Preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu, a confirmat că 14 fotbalişti vor părăsi echipa în această perioadă

"Să aducem sânge proaspăt cu dorinţă. Ne propunem în acest an play-off-ul. La ce investiţii s-au realizat la Piteşti, nu ne permitem decât play-off-ul. 

Ne vom despărţi de foarte mulţi jucători. Sunt 14 jucători care vor pleca de la FC Argeş. Sunt echipe care au schimbat patru, cinci antrenori şi Dinamo e ultima şi nu doar Dinamo. Nu s-a rezolvat nimic, pentru că jucătorii rămân aceiaşi. Noi, la Piteşti, am tăiat în carne vie", a declarat conducătorul lui FC Argeş pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: marius constantinuniversitatea craiovafc argestransfer marius constantin 

viewscnt
Articole similare