Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ies noi detalii la iveală! Tricolorii au venit la naţională deja cu ”moralul la pământ”. Motivul a fost dezvăluit de Andrei Vochin: ”Mergem la drum cu problema asta!”

EXCLUSIV Ies noi detalii la iveală! Tricolorii au venit la naţională deja cu ”moralul la pământ”. Motivul a fost dezvăluit de Andrei Vochin: ”Mergem la drum cu problema asta!”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF - Răzvan Burleanu -, a dezvăluit la Orange Sport atmosfera din vestiarul echipei naţionale.

EXCLUSIV Ies noi detalii la iveală. Tricolorii au venit la naţională deja cu ”moralul la pământ”. Motivul a fost dezvăluit de Andrei Vochin: ”Mergem la drum cu problema asta”

România a rămas fără victorie în mandatul lui Edi Iordănescu, după 0-1 în Bosnia.

Edi Iordănescu a început dezamăgitor mandatul de selecţioner al României. România a rămas fără victorie în mandatul lui Edi Iordănescu, după 0-1 în Bosnia.

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF - Răzvan Burleanu -, a dezvăluit la Orange Sport atmosfera din vestiarul echipei naţionale. 

Naţionala României nu trece prin cea mai bună perioadă, iar Andrei Vochin a dezvăluit că atmosfera din lot a fost influenţată şi de parcursul de la echipele de club. 

”Jucătorii în vestiar nu sunt fericiţi adică am întâlnit puţini români fericiţi în stagiul ăsta, în sensul în care băieţii de la CFR erau fericiţi că au luat campionatul, dar majoritatea nu prea din mai multe motive. Unii au retrogradat din Serie A adică Răzvan Marin, cei de la Pisa nu au promovat , jucătorii de la FCSB au ratat campionatul, cei de la Craiova au ratat tot plus Sorescu a ratat campionatul.

E dificil, dar trebuie să mergi la drum şi cu problemele ăstea şi în ceea ce îi priveşte pe jucători, ce moment mai bun e să te refaci, îţi dă viaţă sportiva asemenea şansă să joci peste 2 zile un meci, să ai o campanie care să te poată ajuta, că e vorba de cei fară contract sau din campionatul intern. Să te duci la mai bine, adică ce facem, am pierdut un meci şi băgăm capul în pământ, fugim de la naţională?

Nu. Nu cred că asta e atitudinea unui învingător. Atitudinea e să înfrunţi problema, hai să ne luăm şi noi la bătaie, hai să vedem cum facem să îi batem pe ăştia! Păi primul lucru ca să îi baţi pe ăştia e să poţi să alergi, să te iei la bătaie cu ei în sensul adevărat al cuvântului atletic, să tragi de tine până nu mai poţi.

Lumea dacă te vede că îţi dai interesul până în ultima clipă pe teren, că vrei dar nu poţi că asta e valoarea, nu o să te condamne. O să spună că atâta pot. Dar măcar i-am văzut că s-au batut, i-am văzut cu tricourile negre de pământ de iarbă. Atenţie mare când joci în alb, că se şi vede pe tricou şi în momentul ăla o să zică da domne, bravo”, a declarat Andrei Vochin.

Clasament: 1. Finlanda- 4 puncte, 2. Bosnia – 4, 3. Muntenegru – 3 puncte, 4. România – niciun punct.

Programul meciurilor României din luna iunie în Liga Naţiunilor

  • Sâmbătă 4 iunie, ora 21:45, stadion Gradski (Podgorica): Muntenegru - România 2-0
  • Marţi 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino Polje (Zenica): Bosnia şi Herţegovina - România 1-0
  • Sâmbătă 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România - Finlanda
  • Marţi 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): România - Muntenegru

Afla mai multe despre: nationala romanieiandrei vochin 

viewscnt
Articole similare