Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf s-ar fi despărţit de Universitatea Craiova după o discuţie cu Mihai Rotaru! Ce variante au oltenii pentru postul de antrenor

Laurenţiu Reghecampf s-ar fi despărţit de Universitatea Craiova după o discuţie cu Mihai Rotaru! Ce variante au oltenii pentru postul de antrenor
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf s-ar fi înţeles cu Mihai Rotaru în privinţa plecării de la Universitatea Craiova. După 38 de meciuri cu actualul antrenor şi încă un titlu ratat, în Oltenia s-ar fi luat o decizie radicală.

Laurenţiu Reghecampf ar urma să plece de la Universitatea Craiova

La finalul unui nou sezon ratat complet de olteni, care au reuşit doar calificarea în preliminariile Conference League, anumiţi jucători, dar şi antrenorul plătesc. 

Fanatik anunţă că Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns la capătul colaborării la Universitatea Craiova. Joi, cei doi, care au o relaţie bună, s-ar fi întâlnit şi au stabilit termenii plecării antrenorului. 

Sursa citată susţine că părţile au ajuns la un consens şi că Reghe şi staff-ul său vor primi două salarii în avans. 

În acest moment, Universitatea Craiova are două variante: soluţia eternă Mirel Rădoi, care e liber de contract, şi Liviu Ciobotariu, care tocmai şi-a prelungit contractul cu FC Voluntari. 

Primele semnale ale plecării lui Reghe au avut loc acum câteva săptămâni. Sorin Cârţu infirma, la finalul lunii mai că principalul va pleca, dar a confirmat o discuţie între părţii pentru stabilirea viitorului. 

"Ne întâlnim marţi cu domnul Rotaru, cu Marian Copilu şi discutăm strategia, viitorul apropiat. Eu nu am auzit că şi-ar dori sau că s-a dorit (n.r. - plecarea lui Reghecampf). Nu am participat la nicio discuţie la care să ne gândim... <<îl dăm afară pe Rreghecampf sau îl luăm pe X?>> Nu! Are contract. A făcut pregătirea", declarat preşedintele Universităţii Craiova pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare