Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea problemă a naţionalei lui Edi Iordănescu: "Niciodată nu am văzut asta, nu-mi aduc aminte". Ce scuză i s-a găsit selecţionerului | EXCLUSIV

Marea problemă a naţionalei lui Edi Iordănescu: "Niciodată nu am văzut asta, nu-mi aduc aminte". Ce scuză i s-a găsit selecţionerului | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a remarcat un aspect alarmant din naţionala condusă de Edward Iordănescu.

Problema României în Liga Naţiunilor

  • România va întâlni Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, de la ora ora 21:45, şi Muntenegru, marţi, 14 iunie, tot de la ora 21:45, ambele meciuri pe Stadionul Giuleşti, în grupele Ligii Naţiunilor.

Andrei Vochin insistă ca Edi Iordănescu să primească încredere din partea FRF, dar a remarcat o problemă, după înfrângerile cu Muntenegru şi Bosnia. 

"Am spus după meciul cu Muntenegru, din cercul interior, că văd un lucru bun. Niciodată nu am putea juca mai prost decât am jucat cu Muntenegru. Nu-mi aduc aminte să fi văzut pe faţa jucătorilor atâta teamă ca la meciul ăla. Am jucat cu Franţa, Spania, Lewandowski, Germania. 

Niciodată nu am văzut o asemenea teamă de a pasa, de a intra în joc, de a arăta valoarea, care nu cred că era inferioară echipei Muntenegrului, fără Savic şi Jovetic. M-a surprins neplăcut chestia asta, n-am văzut-o până acum, ceea ce mă face să cred că sunt din ce în ce mai apăsaţi. Culmea, ultimul meci bun făcut de naţionala României, nu sunt specialist, dar a fost cu Germania. Încep să cred că atunci când avem puţin statutul de favorit ne speriem de el. Jucăm bine cu Germania, în amicale cu Spania, şi când joci cu unii de teapa ta, precum Islanda, clacăm.

Dacă s-a referit la rezultate, da, era o naţională nefuncţională, că n-a produs rezultate. La nivel de rezultate, e în continuare nefuncţională. La nivel de joc, Edi e încă la început. E devreme să tragi linie, cât timp ceilalţi antrenori au avut 30 de meciuri înainte", a declarat Andrei Vochin. 

Expertul Orange Sport, Mihai Stoica, a susţinut că România n-a putut beneficia de trei jucători importanţi, care ar fi putut ocupa locul din partea dreaptă a atacului. 

"Din start a plecat cu un handicap, că au lipsit jucători importanţi. Stanciu, care e extrem de important, Ianis Hagi, părea un jucător cu influenţă foarte mare, Dennis Man. Edi a fost nevoit să schimbe sistemul, pentru că Ivan e atacant lateral stânga, Mihăilă nu poate juca în dreapta, Octavian Popescu, nici el. E un handicap, care e greu de surmontat", a declarat managerul general al FCSB. 

Afla mai multe despre: frfechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare