Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă terminaţi pe ultimul loc, vă gândiţi la demisie?". Cum a răspuns Edi Iordănescu înainte de România - Finlanda

"Dacă terminaţi pe ultimul loc, vă gândiţi la demisie?". Cum a răspuns Edi Iordănescu înainte de România - Finlanda

Echipa națională

Comentarii

Încep calculele şi pentru selecţionerul Edward Iordănescu, cel care a acceptat clauza FRF de a se clasa pe unul dintre primele două locuri în Liga Naţiunilor.

Edi Iordănescu, despre viitorul său

  • România va întâlni Finlanda, sâmbătă, 11 iunie, de la ora ora 21:45, şi Muntenegru, marţi, 14 iunie, tot de la ora 21:45, ambele meciuri pe Stadionul Giuleşti, în grupele Ligii Naţiunilor. Tricolorii sunt ultimii în grupă, fără puncte. 

Selecţionerul a anunţat că a fost ofertat din străinătate inclusiv când se afla la naţională şi a recunoscut că este asigurat, din punct de vedere profesional, dacă va părăsi prima reprezentativă. 

În cadrul ultimei conferinţe de presă, Iordănescu junior a fost întrebat dacă se gândeşte să-şi dea demisia, dacă va ocupa ultimul loc din grupa de Liga Naţiunilor. Anterior, el declarase că a făcut convocările pentru această competiţie cu gândul la următoarele preliminarii de Campionat European. 

"Eu ştiu că am un contract, am un target de îndeplinit, am un meci mâine (sâmbătă, cu Finlanda), încerc să-l pregătesc cât mai bine. Ne dorim foarte mult trei puncte. Sunt sigur că dacă vom lua trei puncte, vom vedea altfel lucrurile, cu mai multă speranţă.

Consider că vom avea în faţă cea mai completă echipă din grupa. Spun asta cu tărie. Analiza a fost făcută, am avut observatori la jocurile lor amicale şi oficiale. 

Da, suntem jos, ne simţim mici din multe puncte de vedere, dar nu ăsta ne e nivelul. Noi, cu o victorie cu Finlanda, am lua trei puncte şi am veni la un punct de Finlanda. Avem încă un meci acasă, nu uitaţi că suntem singura echipă care a jucat primele două meciuri în deplasare.

Sunt afectat, dar nu dezarmat. Sunt dispus să caut soluţii şi în cea mai adâncă groapă le caut, sper să le şi găsesc. Promisiunea mea solemnă e că dau tot tot ce pot", a declarat Edi Iordănescu. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuromania finlanda 

viewscnt
Articole similare