Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Metz sau o campioană a Europei. Încă o ofertă pe care a primit-o Boloni. Poate antrena în Champions League

Răsturnare de situaţie! Metz sau o campioană a Europei. Încă o ofertă pe care a primit-o Boloni. Poate antrena în Champions League
Comentarii

Ladislau Boloni (69 de ani) are două variante disponibile, în acest moment, pentru a-şi continua cariera de antrenor. După mai bine de un an de la despărţirea de Panathinaikos, tehnicianul român poate reveni pe banca tehnică.

Metz sau o campioană din Europa pentru Boloni

Ladislau Boloni rămâne unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români. El a ratat postul de selecţioner al României, deşi negocierile cu FRF s-au derulat mai multe săptămâni, în care cele două părţi s-au tatonat cu oferte şi contraoferte. 

În cele din urmă, Boloni n-a revenit pe banca tricolorilor, iar Edward Iordănescu a fost ales pentru meciurile din Liga Naţiunilor şi o calificare la Campionatul European. 

Pentru Ladislau Boloni au apărut noi variante la orizont, dar la echipe de club. Prima opţiune a fost dezvăluită de L'Equipe. Publicaţia din Franţa susţine că principalul o va prelua pe Metz, care a retrogradat din Ligue 1. Astfel, Boloni ar avea misiunea de a aduce clubul pe prima scenă franceză. 

Boloni nu ar fi la prima experienţă în fotbalul francez. Acesta le-a mai pregătit în carieră pe AS Nancy (1994-2000), Rennes (2003-2006), AS Monaco (2006) şi Lens (2011).

Se pare că Boloni e pus să aleagă între a lupta pentru revenirea în Ligue 1 sau de a juca în preliminariile Champions League, cu campioana Poloniei, Lech Poznan. 

Weszlo.com anunţă că antrenorul român şi-a deschis uşa pentru a ajunge pe banca echipei de tradiţie din Polonia. 

Proaspăt campioană în Polonia, Lech Poznan îşi caută un nou antrenor principal, iar lui Ladislau Boloni îi surâde varianta. "Laszlo este foarte interesat să lucreze în Polonia. Cred că ar fi o alegere bună pentru Lech Poznań, ştiu că a aplicat pentru un loc de muncă în acest club", a transmis o persoană din anturajul românului, pentru sursa citată. 

Jurnaliştii polonezi susţin că răspunsul clubului Lech Poznan încă nu s-a aflat, iar campioana are şi alte nume în vizor, printre care: John van der Brom, Jorge Simao, Sven-Goran Eriksson, Alan Pardew, Henning Berg, Nenad Bjelica şi Wiktor Gonczarenko, care sunt celelalte variante pe care Lech le are pe listă.

Afla mai multe despre: ladislau boloniboloni metzboloni lech poznan 

viewscnt
Articole similare