Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două echipe din Serie A se luptă pentru semnătura lui Chiricheş! Ce scrie presa din Italia după "coşmarul" de la naţională

Două echipe din Serie A se luptă pentru semnătura lui Chiricheş! Ce scrie presa din Italia după "coşmarul" de la naţională

Echipa națională

Comentarii

Vlad Chiricheş (32 de ani) poate prinde un transfer-bombă după "coşmarul" trait la naţională prin prisma greşelilor care au adus în înfrângerea în faţa Muntenegrului (0-2) în debutul grupei de Liga Naţiunilor.

Două echipe din Serie A se luptă pentru semnătura lui Chiricheş! Ce scrie presa din Italia după "coşmarul" de la naţională

Nou-promovatele Monza şi Cremonese sunt interesate de serviciile căpitanului naţionalei României. De asemenea, în lupta pentru semnătura lui Vlad Chiricheş a apărut şi cea mai titrată echipă din Turcia, Galatasaray.

Potrivit TuttoSport, Cremonese şi-a manifestat recent interesul pentru fotbalistul român. De asemenea, în ultimele zile, pe fir au intrat şi cei de la Monza!

Specialistul în transferuri, Fabrizio Romano, a anunţat pe reţelele sociale că Vlad Chiricheş este urmărit de Galatasaray. 

”Galatasaray este interesată de Vlad Chiricheş ca un potenţial nou fundaş central. Negocierile urmează să înceapă în curând cu Sassuolo. Fotbalistul lui Galatasaray Marcão ar putea părăsi clubul în această vară. El este una dintre opţiunile grupării Seviila de înlocuire a lui Diego Carlos!”, a notat pe Twitter jurnalistul italian Fabrizio Romano.

  • 72 de selecţii a adunat Chiricheş în tricoul primei reprezentative a României.

Sezonul trecut, Vlad Chiricheş a jucat 29 de meciuri în Serie A pentru Sassuolo, dar n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol şi a strâns nu mai puţin de 2.301 minute pe teren.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ce spune MM Stoica despre greşelile lui Chiricheş din meciul cu Muntenegru:

”Chiricheş a greşit, dar la al doilea gol este o eroare foarte gravă a lui Raţiu, foarte gravă! După aia, Chiricheş vine să dubleze şi se împiedică în gazon. Da, a greşit.  

N-am văzut erori atât de mari (n.r - ale lui Chiricheş) ca la meciul ăsta. Culmea e că prima eroare putea să fie foarte uşor reparată de ceilalţi jucători. Nu l-a lăsat pe unul singur cu portar, dar Bancu strânsese prea mult. Recuperasem mingea şi trebuia să ne deschidem. După, la Mugosa nu vine nimeni. Şi-a asumat greşeala.

Eu am spus şi probabil mulţi au zâmbit. Noi avem o echipă naţională care se potriveşte cel mai bine cu trei fundaşi centrali. Eu niciodată nu-l văd pe Bancu fundaş stânga în patru, are probleme în defensivă. Cu trei în spatele lui cred că ar putea să facă banda excepţional. Şi el, şi Cristi Ganea. Mai e şi Ştefănescu. Mie îmi place foarte mult.

Declaraţia (n.r - din urmă cu trei zile) a dat foarte prost acum. Ok, a făcut nişte greşeli impardonabile, dar fără el avem probleme mari, e singurul cu personalitate, care iese, care are viteză. Uite, Rus cu Burcă nu sunt complementari. Trebuie să ai un fundaş central cu viteză mai bună şi care poate să iasă să tamponeze, nu poţi să stai cu fundul în poartă, dar noi asta am făcut. După cum a făcut echipa, a fost ca să stea la cutie. Noi avem nişte jucători cu o tehnică destul de bună. Noi am fi pus probleme dacă reuşeam să conducem jocul”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate, la Orange Sport.

Basarab Panduru, analiză asupra situaţiei lui Vlad Chiricheş de la naţională după gafele comise: ”Cred ca dacă îl pui pe bancă acum, îl pui pentru totdeauna!” EXCLUSIV

Afla mai multe despre: vlad chirichesnationala romaniei 

viewscnt
Articole similare