Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări majore la Chindia: cinci jucători, OUT de la echipă! Fotbalistul dat afară ”ruşinos” de UTA şi un dinamovist, aşteptaţi la Târgovişte

Schimbări majore la Chindia: cinci jucători, OUT de la echipă! Fotbalistul dat afară ”ruşinos” de UTA şi un dinamovist, aşteptaţi la Târgovişte

Chindia Targoviste

Comentarii

Odată cu plecarea lui Emil Săndoi (57 de ani) de la Târgovişte, urmată de instalarea lui Adrian Mihalcea (46 de ani), Chindia urmează să intre într-o nouă eră şi să abandoneze filozofia de joc defensivă a precedentului tehnician, în favoarea unui fotbal mai frumos, plăcut ochiului, preferat de noul antrenor.

După mai multe săptămâni de zvonuri şi speculaţii, plecarea lui Emil Săndoi de la Chindia a fost confirmată, odată cu instalarea lui Adrian Mihalcea pe banca echipei.

Tehnicianul de 46 de ani reuşise să o salveze pe Unirea Slobozia in-extremis de la retrogradare în Liga 3 în 2021, înainte de a duce echipe la un pas de barajul de promovare în Liga 1 în 2022.

Fostul antrenor de la Dinamo i-a impresionat pe şefii de la Târgovişte, iar aceştia au decis că nu vor să mai continue cu Emil Săndoi pe bancă, în condiţiile propuse de antrenorul de 57 de ani.

Aşadar, Adrian Mihalcea vine la Chindia cu o filozofie complet diferită faţă de predecesorul său, motiv pentru care lotul va fi supus unor schimbări semnificative.

Cuplul de apărători centrali preferat de Săndoi, Andrei Piţian - Paul Iacob, a părăsit deja clubul, ajungând la U Cluj şi Rapid respectiv, în timp ce alţi cinci jucători ar fi plecat de asemenea de la Tâgovişte.

Schimbări majore la Chindia

Conform Playsport, Richard Sila, Simo Rumbullaku, Milan Kocic, Cristian Cherchez, Marius Martac şi Tsvetelin Chunchukov ar fi plecat la rândul lor de la Chindia, în primele mutări din ”revoluţia” lui Adrian Mihalcea.

Acestora li s-ar putea alătura Marco Dulca, fotbalist dorit insistent de Rapid şi care are o clauză de reziliere de 300.000 de euro, pe care giuleştenii şi-o pot permite fără probleme în acest moment.

Deocamdată, Adrian Mihalcea nu a identificat înlocuitori pentru toţi jucătorii care au plecat sau care vor pleca, dar a pus ochii pe fotbalistul dat afară ruşinos de UTA, Modestas Vorobjovas, şi pe Andreas Mihaiu, jucătorul lui Dinamo, care a mai evoluat la Chindia în trecut.

Dorind să continue la Arad, Vorobjovas a aflat de pe Facebook că are să părăsească clubul.

Am vrut să rămân, dar clubul nu m-a vrut. Oamenii au început să spună că am oferte mai bune sau că nu mai voiam să rămân în România, dar adevărul este că nici nu am fost anunţat. Am aflat de pe Facebook, la fel ca toată lumea. Este ruşinos”, spunea Vorobjovas luna trecută.

În plus, şefii de la Chindia ar pregăti şi câteva prelungiri de contract: Daniel Florea, Daniel Celea, Nasser Chamed, Juan Passaglia, Doru Popadiuc, Cornel Dinu şi Tiberiu Căpuşă.

Afla mai multe despre: chindia târgovişte 

viewscnt
Articole similare