Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săndoi, ofertă de la o echipă ”mult mai bine cotată” din Liga 1: ”Am avut o discuţie” | EXCLUSIV

Săndoi, ofertă de la o echipă ”mult mai bine cotată” din Liga 1: ”Am avut o discuţie” | EXCLUSIV

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a reuşit să se salveze in-extremis de la retrogradare, la baraj, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna la loviturile de departajare. În urma acestui meci, contractul lui Emil Săndoi a expirat, iar tehnicianul de 57 de ani şi-a clarificat viitorul.

Emil Săndoi a încheiat al doilea sezon în Liga 1 alături de Chindia cu brio, graţie în mare parte lui Cătălin Cabuz, care l-a emulat pe Helmuth Duckadam la baraj.

Goalkeeper-ul târgoviştenilor a apărat două dintre cele trei penalty-uri înfruntate şi a ţinut-o pe Chindia în primul eşalon.

În urma meciului, au apărut informaţii cum că Emil Săndoi ar urma să plece de la Târgovişte, deşi anunţase anterior că va continua la club.

Contactat de Orange Sport pentru a clarifica situaţia, antrenorul de 57 de ani a afirmat că, deocamdată, contractul său a expirat şi că nu a discutat cu conducerea despre prelungire.

Săndoi a dat de înţeles că ar fi dispus să continue la club, dar a dezvăluit că nu duce lipsă de oferte, chiar de la echipe ”mult mai bine cotate” din Liga 1.

Aşadar, dacă şefii de la Târgovişte decid să nu îi propună prelungirea lui Săndoi, pierderea Chindiei ar putea fi câştigul unei rivale din Liga 1.

Săndoi, ofertă de la o echipă ”mult mai bine cotată” din Liga 1

Imediat după meci, am plecat la Târgovişte, am făcut o masă cu băieţii şi conducerea.

A doua zi, am avut o discuţie cu conducere despre când ar trebui să se reia perioada de pregătire pentru noul sezon competiţional, dar nu am discutat nimic legat de situaţia mea.

Poate că s-a înţeles greşit declaraţia pe care am făcut-o şi e bine că o putem clarifica acum.

Contractul meu cu Chindia a expirat, am şi eu nevoie de o perioadă de gândire, pentru a lua o decizie finală, dar totul ţine de conducerea clubului, care va avea ultimul cuvânt în privinţa antrenorului cu care echipa va merge mai departe sezonul viitor.

Nu ştiu dacă voi fi eu acela, rămâne de văzut. Am nevoie de o perioadă de gândire, de pauză, a fost un an greu, în cel mai scurt timp voi putea da un răspuns.

Da, pot spune că am avut oferte de la echipe mult mai bine cotate, din campionatul intern.

Am avut o discuţie preliminară cu un club, dar nu este nimic bătut în cuie, a fost o discuţie preliminară şi atât”, a declarat Emil Săndoi, pentru Orange Sport.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare