Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC U Craiova s-a înţeles cu noul antrenor! Lovitură de proporţii dată de olteni

FC U Craiova s-a înţeles cu noul antrenor! Lovitură de proporţii dată de oltenigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Nicolo Napoli a părăsit-o pe FC U Craiova la finalul acestui sezon, în ciuda faptului că revenirea italianului la club, pentru a opta oară, a fost decisivă pentru salvarea oltenilor. La scurt timp după plecarea acestuia, echipa familiei Mititelu s-a înţeles cu noul antrenor.

FC U Craiova a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc în 2021, după o absenţă de 10 de ani, după ce a reuşit să câştige Liga 2.

Oltenii de abia promovaseră în eşalonul secund, dar, cu un buget important în spate, au reuşit să obţină a doua promovare consecutivă, ambele sub comanda lui Eugen Trică.

În ciuda performanţelor reuşite, tehnicianul nu a fost păstrat pe bancă, ci înlocuit cu Adi Mutu, care a rezistat doar trei luni în Bănie.

În urma ”Briliantului”, Flavius Stoican a fost instalat pe banca tehnică, înainte ce Trică să-şi primească totuşi şansa în Liga 1, fiind păstrat doar o lună însă la Craiova, la fel ca predecesorul lui.

Când părea că cei de la FC U vor avea probleme cu retrogradarea, Nicolo Napoli a fost readus în Bănie pentru a opta oară, iar rezultatele au fost copleşitoare.

Formaţia olteană a încheiat sezonul fără emoţii, iar Andrea Compagno, un jucător considerat sub nivelul Ligii 1 înaintea revenirii lui Napoli, a devenit unul dintre cei mai de temut atacanţi din campionat.

FC U Craiova s-a înţeles cu noul antrenor

Aşadar, familia Mititelu plănuia să îi prelungească înţelegerea antrenorului italian, dar cele două părţi au eşuat să ajungă la un acord.

Cei de la FC U Craiova au fost nevoiţi să se reorienteze şi au avut mare şansă că antrenorul pe care MM Stoica îl propunea oltenilor în urmă cu mai multe luni tocmai rămăsese liber de contract.

Marius Croitoru a părăsit-o pe FC Botoşani după trei ani petrecuţi pe banca echipei, după ce a eşuat să ajungă la un acord cu Valeriu Ifitme, întâmplare fericită pentru FC U Craiova.

La scurt timp după despărţire, fostul tehnician al moldovenilor a anunţat că este aproape de a semna cu echipa familie Mititelu şi că totul se va rezolva săptămâna viitoare.

Nu a apărut nimic nou cu FC U Craiova, doar ceea ce ştiţi. Săptămâna viitoare ar trebui să rezolvăm.

100% săptămâna viitoare pentru că mai am eu nişte probleme de rezolvat cu FC Botoşani”, a declarat Marius Croitoru, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare