Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa care le face concurenţă granzilor Ligii 1 îl vrea pe Marius Croitoru pe bancă! Buget uriaş pentru antrenorul care ”îi lipsea”

Echipa care le face concurenţă granzilor Ligii 1 îl vrea pe Marius Croitoru pe bancă! Buget uriaş pentru antrenorul care ”îi lipsea”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Croitoru (41 de ani) şi-a părăsit postul de antrenor principal al FC Botoşani după trei ani, după ce nu a reuşit să ajungă la un acord pentru prelungirea contractului. În prezent, tehnicianul este în căutarea unui nou angajament în Liga 1.

Marius Croitoru a rămas liber de contract după despărţirea de FC Botoşani şi este în căutarea unui nou angajament în Liga 1.

Tehnicianul de 41 de ani nu a putut ajunge la un acord pentru prelungirea înţelegerii sale şi a afirmat că este dispus să discute acum cu orice club care îl contactează.

Conform Fanatik, prima formaţie care l-a contactat pe Croitoru este formaţia care le face concurenţă la buget granzilor Ligii 1, FC U Craiova.

Echipa lui Adrian Mititelu a dispus de un buget de aproximativ şase milioane în ultimul sezon, asemănător celui pe care îl va avea Sepsi stagiunea viitoare, şi este pregătită să îi pună lui Croitoru la dispoziţie o sumă similară.

”Nu am avut timp de o analiză financiară să vedem exact de ce sumă dispunem. Dacă se va permite accesul fanilor, am putea încasa între 1,5 milioane şi 2 milioane de euro din bilete, plus drepturi TV, plus sponsori.

Am avea asigurat un buget de şase milioane de euro”, spunea Adrian Mititelu jr., la Orange Sport, în urmă cu un an.

Echipa care le face concurenţă la buget granzilor Ligii 1 îl vrea pe Marius Croitoru pe banca tehnică

Despărţirea dintre FC U Craiova şi Nicolo Napoli s-a sincronizat cu cea dintre FC Botoşani şi Marius Croitoru, astfel că oltenii au o şansă nesperată să ”captureze” unul dintre cei mai promiţători antrenori români.

Interesant este că varianta Croitoru la FC U mai apăruse în urmă cu mai multe luni: MM Stoica a fost invitat în studioul Orange Sport alături de Marius Croitoru şi i-a transmis acestuia că ar putea face o treabă bună în Bănie.

Şi când era director sportiv, tot Marius Croitoru alegea jucătorii. Sunt prieten cu Adrian Mititelu şi cu Adiţă Mititelu. Sunt oameni la care ţin foarte mult. Mi-am dorit foarte mult să aibă rezultate.

Echipa s-a orientat către jucători străini. Dar îi lipsea cineva precum Croitoru, care să poată să aleagă. Eu ştiu cam tot ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Cei de la Craiova au salarii mult mai mari decât Botoşani. Au fond de salarii de 300.000 de euro lunar”, declara MM Stoica, în decembrie, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare