Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre ”tricolorul” care ”se asemănă cu Pintilii”: ”Nu trebuie să lipsească de la echipa naţională” | EXCLUSIV

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre ”tricolorul” care ”se asemănă cu Pintilii”: ”Nu trebuie să lipsească de la echipa naţională” | EXCLUSIV
Comentarii

România a pierdut şi al doilea meci din această ediţie a Nations League, dar a arătat altă faţă decât în umilinţa cu Muntenegru. ”Tricolorii” s-ar fi putut impune, dar au irosit mai multe ocazii importante. În urma partidei, MM Stoica a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii trimişi în teren de Edi Iordănescu.

Echipa naţională a făcut deplasarea în Bosnia pentru al doilea meci din această ediţie a Nations League şi a fost înfrântă din nou, deşi jocul ”tricolorilor” a fost mult mai încurajator decât cu Muntenegru.

Într-un sistem bizar, 5-3-1-1, elevii lui Edi Iordănescu au evoluat surprinzător de bine şi ar fi putut câştiga partida dacă Andrei Burcă şi George Puşcaş nu iroseau două ocazii importante.

În orice caz, România a reuşit să se ridice mai aproape de aşteptările fanilor, iar evoluţia ”tricolorilor” a fost vizibil mai bună decât în meciul precedent.

În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii trimişi de Edi Iordănescu în primul 11, jucător care nu evoluase cu Muntenegru.

Managerul general de la FCSB a fost dat pe spate de prestaţia lui Marius Marin (23 de ani), jucător de bază al Pisei în sezonul de abia încheiat, în care trupa italiană a ratat promovarea în Serie A la limită.

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre ”tricolorul” care ”se asemănă cu Pintilii”

Marius Marin a făcut un joc bun. Este un jucător agresiv, este un jucător care, în opinia mea, nu trebuie să lipsească din echipa naţională.

Este un jucător bun şi chiar cred că n-avem neapărat nevoie de un închizător de 1.90 metri, nu, noi putem să fim dinamici şi agresivi cu jucători chiar dacă sunt scunzi.

Mie mi-a plăcut de prima dată când l-am văzut. Şi la echipa naţională de tineret, chiar dacă a fost accidentul ăla, că a luat roşu imediat cum a intrat, dar este un jucător bun.

Este un jucător care îşi face foarte bine treaba. Nu-l văd jucând prost. Este un jucător inteligent, joacă pe calităţile lui, nu vrea să pară altceva decât este.

Se aseamănă un pic Pintilii, că recuperează şi joacă rapid, simplu”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Fotbalistul născut la Timişoara a făcut pasul în Italia în 2016, la echipa de juniori a lui Sassuolo, echipa care l-a vândut Pisei în 2019, unde este jucător de bază.

În prezent, internaţionalul român este cotat la trei milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

Afla mai multe despre: marius marin 

viewscnt
Articole similare