Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, al 4-lea transfer al verii! Campioana bate la uşa unui club uriaş. Petrescu, cerinţă atipică

CFR, al 4-lea transfer al verii! Campioana bate la uşa unui club uriaş. Petrescu, cerinţă atipică

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj negociază pentru al patrulea transfer al verii, după ce a anunţat oficial deja trei mutării. Negocierile dintre CFR Cluj şi clubul de top din Europa au fost "deconspirate" de presa din străinătate.

CFR Cluj a realizat deja trei mutări pe piaţa transferurilor în această vară, iar campioana României negociază pentru al patrulea transfer al verii. Clujenii au dat start discuţiilor cu un club uriaş pentru jucătorul dorit în Gruia.

CFR, al 4-lea transfer al verii! Campioana bate la uşa unui club uriaş. Petrescu, cerinţă atipică

CFR Cluj a anunţat transferurile lui Christopher Braun, fotbalist semnat încă de acum şase luni de la FC Botoşani, Karlo Muhar şi Karlo Brucic, iar jurnalsitul italian Nicolo Schira a anunţat încă o mutare pe care campioana României vrea să o facă în această vară pe piaţa transferurilor.

Potrivit sursei citate, CFR Cluj este interesată de transferul lui Emmanuel Latte Lath (23 de ani), un atacant legitimat la Atalanta, în Serie A, dar care a fost împrumutat în sezonul trecut la SPAL, în liga secundă din "Cizmă". Nicolo Schira scrie că şefii lui CFR Cluj a început discuţiile cu Atalanta pentru Latte Lath.

CFR Cluj are o rivală pentru transferul atacantului Emmanuel Latte Lath. Conform sursei citate anterior, polonezii de la Lech Poznan sunt interesaţi, la rândul lor, de serviciile atacantului din Coasta de Fildeş. Latte Lath aparţine în continuare de Atalanta, dar a fost împrumutat la mai multe echipe din Serie B şi Serie C.

În sezonul trecut, la SPAL, Emmanuel Latte Lath a jucat 18 meciuri din Serie B şi a reuşit trei goluri. CFR Cluj încearcă să beneficieze de aportul jucătorului sub formă de împrumut pentru sezonul următor. Atacantul ivorian este o cerinţă atipică pentru Dan Petrescu pe piaţa transferurilor, având în vedere vârsta fragedă. "Bursucul" e cunoscut pentru faptul că îi place să lucreze cu jucători aflaţi la maturitatea sporitvă, între 28 şi 35 de ani, dar probabil Latte Lath corespunde "profilului" dorit de Dan Petrescu din punct de vedere fizic.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Emmanuel Latte Lath în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujtransferemmanuel latte lathnegocieriatalanta 

viewscnt
Articole similare