Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tătăruşanu ar urma să semneze cu o forţă din România. Anunţul total surprinzător făcut de presa din Italia

Tătăruşanu ar urma să semneze cu o forţă din România. Anunţul total surprinzător făcut de presa din Italia

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu ar urma să plece de la AC Milan în această vară şi destinaţia lui ar putea fi o echipă din Liga 1, una dintre forţele campionatului.

În vârstă de 36 de ani, Ciprian Tătăruşanu s-a transferat la AC Milan în 2020, după ce a plecat de la Olympique Lyon. Atunci, fostul internaţional român şi-a asumat faptul că va fi doar rezervă şi va apăra rar.

În acest sezon, Tătăruşanu a profitat de accidentarea lui Maignan şi a strâns 9 apariţii în toate competiţiile. Unele evoluţii au fost reuşite, altele mai puţin fericite.

Semnează Tătăruşanu cu o forţă din Liga 1? Surpriza anunţată de un site din Italia

Ciprian Tătăruşanu a ieşit în acest an campion cu AC Milan. Este un titlu la care a pus şi el umărul, mai ales că a apărat un penalty într-un derby cu rivala Inter Milano.

De altfel, acea paradă l-a făcut foarte îndrăgit în rândul suporterilor. Însă aventura lui Ciprian Tătăruşanu la AC Milan s-ar putea termina chiar în această vară.

Site-ul direttagoal.it scrie că Ciprian Tătăruşanu mai are un an de contract cu AC Milan, însă şefii clubului vor să aducă un alt portar, mai tânăr, care să devină rezerva lui Maignan.

Potrivit sursei citate, înlocuitorul lui Ciprian Tătăruşanu ar urma să fie albanezul Thomas Strakosha, care s-a despărţit în această vară de Lazio Roma.

Deşi a fost titular la Lazio, Thomas Strakosha ar urma să accepte să fie rezerva lui Maignan, cel puţin în primă fază.

Cât despre viitorul lui Ciprian Tătăruşanu, cei de la direttagoal.it lansează o ipoteză surprinzătoare: el ar urma să revină în Liga 1, la una dintre forţele campionatului.

”Românul şi-ar putea încheia cariera acolo unde a început-o. Într-adevăr, unde a început să joace la nivel înalt: vorbim despre Steaua Bucureşti (n.r. FCSB)”, notează cei de la direttagoal.it.

Revenirea în Liga 1 ar fi un transfer neaşteptat, mai ales că FCSB a mizat în ultima vreme pe tânărul Ştefan Târnovanu, care a făcut jocuri excelente pe finalul sezonului. În plus, în lot mai sunt  Andrei Vlad şi Răzvan Ducan - un alt tânăr portar de mare perspectivă, care în ultimul sezon a fost titular la CS Mioveni.

Pe de altă parte, 90min.com scrie Antonio Mirante, 38 de ani, a treia variantă de portar al lui AC Milan, şi-a încheiat contractul în această vară şi nu va primi o ofertă de prelungire. Caz în care Tătăruşanu ar urma să fie păstrat, dar ”retrogradat” ca a treia variantă de portar.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare